Катерина Кухар в мікросукні з декольте до пупка похвалилася стиглими “кокосиками”: прима-балерина дала жару

Українська прима-балерина Катерина Кухар зробила суперфінал «Танців з зірками» ще більш видовищним, з'явившись на паркеті в мікросукні з вирізом до пупка.

Новий сезон самого танцювального проекту країни підійшов до кінця, а вчорашній випуск стане головною темою для обговорення протягом усього тижня. Героїня нашої сьогоднішньої статті подарувала ще один привід для цього, адже для останнього виходу в ефір вона вибрала неймовірно розкішний образ.

Екатерина Кухар в суперфинале «Танцев со звездами»
Катерина Кухар в суперфіналі «Танців з зірками»

У себе в Instagram танцівниця поділилася коротким закулісним роликом, в якому позує в екстравагантній сукні вище коліна тілесного кольору з дуже незвичайним декором. Всю увагу до себе приковує її глибоке декольте, а рукавички зі сріблястою обробкою і елегантна укладка надають Катерині ще більшого шарму.

Ось як Кухар підписала публікацію:

«3… 2… 1… Довгоочікуваний суперфінал! І нагадаю… «Танці з зірками» закінчаться тільки тоді, коли думка глядачів співпаде з моєю…».

Підписники просто не змогли пройти повз такої красу, про що говорить маса захоплених коментарів під постом:

  • «Голлівуд відпочиває… Ви неймовірна жінка»;
  • «Шикарний образ! Королева!»;
  • «Чарівна»;
  • «Ікона танців»;
  • «Як завжди, ви шикарні!».

Також приму-балерину обсипали компліментами і інші учасники проекту, включаючи хореографів Женю Кота, Ілону Гвоздьову, а також продюсера Володимира Завадюка.

Комментарии под постом Екатерины Кухар
Коментарі під постом Катерини Кухар

Не можна не відзначити, що в цьому сезоні Катерина неодноразово опинялася в центрі скандалів з конкурсантами через занадто жорсткі коментарі на їхню адресу. До суперфіналу зірка вирішила відкинути всі конфлікти в сторону, хоча від своїх слів і оцінок вона жодного разу не відмовлялася.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.