Брежнєва показала фото у ліжку. На знімку зі співачкою може бути не Меладзе

Українська співачка Віра Брежнєва  опублікувала на своїй сторінці в Instagram  нову світлину. На фото вона позує в ліжку, а її шию обіймає чоловіча рука з обручкою.

І хоч обличчя її партнера на фото не видно, ймовірно, що це чоловік співачки – продюсер Костянтин Меладзе. Відома пара вирішила самоізолюватися у власному будинку, аби уникнути зараження коронавірусом.

“Залишитися вдома”, – підписала світлину співачка.

Instagram-фото певицы

Нагадажмо, що раніше ширилися чутки про ймовірну зраду Костянтина з учасницею групи «Віа Гра» Ерікою Герцег. Фанати артистки писали про те, що такі інциденти часто трапляються у партнерів, які рідко бачаться один з одним. Тоді співачка емоційно відреагувала на такі коментарі: “Гостьовий шлюб? Що ви несете? Що за гості у ваших головах?” – обурилася артистка.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Весільна мода 80-х: як жінки готувалися до свята? (Фото).

Нагадаємо, що Кошовий, Горбунов, Потап радять бути прикладом для своєї сім’ї під час епідемії коронавірусу (Відео).

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.