Джамала показала зворушливі знімки синів і відео як дідусь наспівує малюкові колискову

Джамала відвезла дітей і батьків на відпочинок в теплі краї - нехай зміцняться перед зимою.

Україну повільно засипає снігом, а в Єгипті все так же сонячно: саме на цей курорт вирушила відома співачка Джамала разом з сім’єю. Вони вибрали невелике місто на березі Червоного моря під назвою Марса-Алам і чисто публікують звідти сімейні фото разом з історіями про відпустку.

 ""
Найбільше контенту дає своїм шанувальникам сама Джамала – вона регулярно знімає на короткі відео своїх синів. Старший, Емір-Рахман, вже вміє плавати сам, так що миготить переважно в воді. А ось молодший малюк, якого батьки назвали Селімом-Гіраєм, ще занадто маленький, щоб плавати в морі.

 ""

В одному з роликів Джамала відобразила зворушливий момент, коли її тато наспівував онукам традиційну кримсько-татарську мелодію.

У другий день виконавиця здивувала читачів новиною – їй вдалося на цьому ж курорті зустріти іншу українську співачку, народну улюбленицю Ніну Матвієнко. Виявилося, що народна артистка відпочиває в тому ж готелі, що і родина Джамали.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.