Через рік після смерті подруга Началової розповіла про таємну хворобу співачки

Рік тому померла полярна російська співачка Юлія Началова. Причиною смерті стала гостра ниркова недостатність. Подруга російської артистки розповіла, що у Юлії була ще одна хвороба, яку та ретельно приховувала.

За словами подруги, у Началової за кілька років до смерті виявили псоріаз. На тілі зірки почали зявлятися червоні плями, і їх кількість постійно збільшувалася, через що молода жінка почала комплексувати.

«Це захворювання приносило їй багато клопоту. Не фізичний біль, а саме душевний . Вона – молода жінка, співачка. Юля звикла з’являтися у відвертому вбранні на сцені, але через псоріаз змушена була від відкритих суконь відмовитися, тому як плями були по всьому тілу і їх неможливо було приховати”, – каже подруга.

 

Юлія намагалася боротися з хворобою: вона була на прийомах в декількох дерматологів та дотримувалася спеціальної дієти. Втім, все було безрезультатно, хвороба прогресувала.

“Коли Юля приходила в магазин за покупкою нового одягу, просила продавців показувати їй найбільш закриті моделі. Але в них теж відчувала себе не дуже комфортно. Через те, що одяг був закритим, Юля сильно пітніла. Плями починали свербіти. При цьому відкрито про свою хворобу вона намагалася не говорити”, – згадує подруга.

Нагадаємо, що співачку терміново госпіталізували 11 березня 2019 року, оскільки в неї різко підскочив рівень цукру в крові і загострилася подагра.

Згодом Юлія впала в кому, поступово у неї припиняли працювати органи. Згодом їй діагностували гостру ниркову недостатність. Началовій зробили операцію, після якої вона померла. За офіційними даними, смерть настала через  набряк легенів і мозку, які виникли при ускладненні хвороби.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Таким хоромам може позаздрити навіть англійська королева. Анна Семенович показала фото своєї квартири.

Нагадаємо, що Олена Яковлєва налякала фанатів новим фото.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.

Для млинців та оладок готую чудове тісто “Все по 1”: рецепт навіть записувати не треба – легко запам’ятати

Млинці та оладки – ідеальний сніданок на всі випадки життя. З цим універсальним тістом ви зможете готувати як тонкі, так і товсті млинці і навіть пишні оладки.