Отримати допомогу складно: відома російська фігуристка прокоментувала ситуацію з коронавірусом в США

Фігуристка Тетяна Навка розповіла про свою розмову з близькою подругою, яка живе в Америці.

За словами Навки, американці спочатку скептично поставилися до інформації про можливу загрозу від поширення коронавируса, тому вони не дотримувалися карантину. Тетяна також заявила про те, що наразі в США – дефіцит медичних товарів і деяких продуктів харчування, а швидка допомога не справляється з кількістю викликів.

«Багато студентів поїхали додому і заразили своїх бабусь і дідусів. Сьогодні у них закриті майже всі організації, працюють тільки магазини першої необхідності, немає масок, антисептика і туалетного паперу, на вулицях майже немає людей, не можна виходити, не так, як в Італії, але заборона введена. Швидка допомога перевантажена, навіть приватні центри, отримати допомогу складно», – розповіла Навка.

Навка також заявила, що ситуація з вірусом і пандемією в світі її дуже хвилює. Вона також закликала прихильників дотримуватися правил безпеки.

«До цього потрібно підійти без паніки, серйозно і з усвідомленим розумінням того, що необхідно виконувати рекомендовані заходи щодо попередження та безпеки. Я подивилася статистику, на даний момент США займає третє місце в світі за кількістю заражених в світі, поступаючись лише Китаю та Італії, при тому, що вірус прийшов до них пізніше», – додала Тетяна.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Показати все. Спірс, Бейонсе та інші зірки, які залишилися без одягу на сцені.

Нагадаємо, що Лєра Кудрявцева опублікувала знімок 25-річної давності.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.