Стало відомо, де живуть Антін Мухарський та його молода дружина: фото розкішного будинку під Києвом

Відомий український артист Антін Мухарський показав будинок, в якому живе разом з молодою дружиною. Пара одружилася зовсім недавно.

Новою обраницею героя нашої сьогоднішньої статті стала мистецтвознавець Єлизавета Бєльська. 19-річна різниця у віці не завадила закоханим знайти щастя, а любов до творчості їх об’єднала.

До одруження вони зустрічалися 6 років, хоча познайомилися ще раніше — у 2011-му, коли Мухарський був одружений на Сніжані Єгоровій. У програмі «Зірковий шлях» Антін зізнався, що саме Єлизавета врятувала його від депресії після скандального розлучення.

Снежана Егорова и Антин Мухарский
Сніжана Єгорова та Антін Мухарський

Тоді колишні голосно з’ясовували стосунки на публіці — Мухарський звинувачував Єгорову в тому, що вона не дозволяє йому бачитися з дітьми, а Сніжана його в несплаті аліментів. Герой статті намагався через суд зменшити розмір виплат, проте суддя став на бік матері.

Через це Антін навіть втік за кордон, де попросив політичного притулку, разом з ним поїхала і Єлизавета. Заводити спадкоємців новоспечене подружжя не планують.

Антин Мухарский
Антін Мухарський

Втім, артист вже встиг стати багатодітним батьком. Крім трьох дітей від непростого шлюбу з актрисою, Антін також виховує двох дочок від попередніх стосунків. З ними він ладнає добре.

Молодята облаштувалися в батьківській дачі Мухарського, яку вони облаштували в затишне сімейне гніздечко з упором на сільський стиль. Їх будинок знаходиться недалеко від Києва, всередині є кілька спалень, робочий кабінет і велика вітальня з каміном. Стіни прикрашають безліч сімейних фотографій.

Дом Мухарского и его новой жены
Будинок Мухарського і його нової дружини
Дом Мухарского и его новой жены
Передпокій
Дом Мухарского и его новой жены
Передпокій
Дом Мухарского и его новой жены
Їдальня
Дом Мухарского и его новой жены
Вітальня
Кабинет
Кабінет
Гостиная
Вітальня
Семейные фото на стенах
Сімейні фото на стінах

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.