Померла молодою: як пішла з життя подруга Фріске Юлія Началова?

Юлія Началова - популярна телеведуча, співачка і актриса. Однак, на жаль, вона вже не в цьому світі.

Юлія була примітна тим, що зуміла підкорити публіку, ще будучи дитиною. Блакитноока, мила, така щира і світла. А ще – з чарівною посмішкою. Унікальний вокальний талант швидко знайшов свого слухача, і Юлія Началова прославилася на всю країну.

Хіти «Учитель», «Дюймовочка», «Герой не мого роману» зробили її кумирів сотень тисяч людей. У пам’яті шанувальників Юлія назавжди залишиться тією самою юною дівчинкою з ангельським голосом. Однак що ж трапилося? Чому вона так рано померла?

Юлія Началова
Юлія Началова

Началова так і не змогла відзначити своє сороковий день народження, виглядала так молодо, красиво, здорово, і, здавалося б, нічого не віщувало. Минуло вже майже два роки з дня її трагічної смерті, а до пам’ятника зірки досі сходяться прихильники з різних куточків світу, щоб вшанувати, а іноді і просто поплакати поруч.

Що ж сталося в житті Юлії Началова? Дивіться в нашому відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Мало хто знає, але причиною смерті Началова стала банальна мозоль. Ось так! У неї було багато хронічних захворювань, які значно послабили імунну систему.

І одного разу у неї виникла натерность на нозі. Вона не хотіла йти до лікаря, і більше тижня лікувала недуга примочками.

Це і дало ускладнення. Після цього у Началова почали відмовляти органи. Її ввели в стан штучної коми. Почався набряк мозку, потім набряк легенів.

Юлія Началова
Юлія Началова

Лікарі просто не змогли нічого зробити. Увечері 16 березня 2019 року доктор констатував – пацієнтка померла.

Батьки жінки досі не можуть оговтатися від недуги.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.