Малахов буде звільнений зі скандалом. Телеведучий потрапив в неприємну ситуацію, помацавши за бюст свою гостю

Телеведучий Андрій Малахов досить багато років знаходиться на піку своєї слави завдяки кар'єрі найгучнішого ведучого ток шоу.

На центральних телеканалах Андрій Малахов пережив дуже багато програм і дуже багато різних сезонів телешоу. Його фішкою став “Прямий ефір “, який зараз транслюється на федеральному каналі.

За задумом сценаристів, туди приходять гості і діляться своїми побутовими проблемами, розповідають життєві історії, скаржаться на родичів, на сусідів і навіть на артистів.

Наприклад, на одному з шоу у нього в гостях був Гоген Солнцев. Це молодий шоумен, який одружився на сімдесятирічний старенькій Катерині Терешкович.

https://youtu.be/H6MZF6TvUUI

Також у нього в гостях була коханка Сергія Глушка Анастасія Шульженко, яка, за словами публіки, хотіла зруйнувати їхній шлюб з Наташею Корольової.

У прямому ефірі вони обговорюють життєві ситуації, проблеми, лаються, миряться з’ясовують стосунки – в основному все те, що роблять бабусі на лавці біля під’їзду, тільки перед телекамерами.

У всіх шоу Андрій Малахов виглядає як стриманий чоловік, який задає правильно обдумані запитання. Однак ніхто не знає, що ж насправді відбувається за кадром програми.

Нещодавно в мережу злили відео, як Андрій Малахов сидить на дивані в знімальному павільйоні. Видно, що йде запис програми, і він бере свою співрозмовницю за груди.

Дівчина, яка сидить в чорній сукні з величезним відкритим декольте, швидко одернула його руку і відпустила йому ляпаса.

Кадри зі зйомок шоу Малахова
Кадри зі зйомок шоу Малахова

На це Малахов лише посміявся і продовжував вести передачу

У залі серед глядачів теж запанував сміх – вони сприйняли це як жарт. Поки невідомо, чи увійде цей фрагмент в передачу. Також невідомо, хто саме ця дівчина.

Тому шанувальники Малахова з нетерпінням чекають виходу нового шоу в ефірі. У коментарях до відео, яке опублікували, вибухнули суперечки. Частина фоловерів просять звільнити Андрія Малахова за таку поведінку, адже воно є неприпустимим в прямому ефірі. Незважаючи на те, що дівчина у сукні виглядає дуже зухвало, він як професійний телеведучий, не міг собі цього дозволити.

Схожі статті

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!