Сергій Безруков та Єлизавета Боярська тепер пара: показали зворушливу романтичну сцену

Колаборація відомих акторів Сергія Безрукова і Єлизавети Боярської викликала справжній фурор в соціальних мережах.

Напередодні в мережі з’явився кліп, головними героями якого виступили Безруков і Боярська. Актори дуетом заспівали пісню «Півхвилини», написану Михайлом Ідову в якості головного саундтреку до другого сезону серіалу «Оптимісти».

За задумом сюжету, Сергій Безруков співає частина пісні російською мовою, а Єлизавета Боярська – англійською.

Така подача вибрана не просто так. Оскільки за сюжетом серіалу “Оптимісти “, головний герой закохується в дівчину американського походження.

Розвідник Дмитро Нестеров закохується в американку російського походження Алекс Бредлі – історія Безрукова і Боярської

Ця банальна і прозаїчна історія лягла в основу сюжету “Оптимісти “. Кліп вийшов дуже зворушливим і чуттєвим: Єлизавета Боярська та Сергій Безруков, як завжди, блискуче виконали свої ролі.

Відразу після виходу цього кліпу в широкий світ, шанувальники обох артистів почали говорити про те, що між ними з’явилася якась іскра романтики. І незрозуміло, це романтика надумана, сценічна, зіграна спеціально для кліпу? Або ж це реальне життя і справжні почуття, які простежуються в кадрах?

Незважаючи на те, що Єлизавета Боярська вже більше 10 років заміжня і виховує двох синів, шанувальники почали пліткувати про те, що вона закрутила роман з актором серіалу “Бригада “.

Зовсім недавно Сергій Безруков знявся в кліпі реперів Єгора Крида, Тіматі і Джигана. Там він з’явився в абсолютно несподіваний момент – в кінці відео в якості того самого Саші Білого – ватажка бандитського угруповання з “дев’яностих “.

Саме завдяки участі в кліпі Сергія Безрукова, він став таким рейтингом і популярним. Але варто зазначити що Безруков зараз мало де знімається. В основному, його рід діяльності – це театральна сцена.

На нашому youtube-каналі ви можете дізнатися більше про серіал “Бригада “, і його акторів, які за 18 років після виходу картини дуже сильно змінилися.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.