Влад Яма зробив різку заяву про “Танці з зірками”: позбавляють половини гонорару

Нещодавно шанувальників лисого хореографа сколихнула новина - він потрапив до лікарні і йому потрібна термінова операція.

Всьому виною виступ з Юлією Санін в чвертьфіналі шоу “Танці з зірками “, коли Владислав відчув, що у нього в руці щось хруснуло. Не чекаючи кінця прямого ефіру, він поспішив покинути шоу і відправився в лікарню.

На наступний день Влад Яма заявив – він готується до операції

Влад Яма розповів про травму
Влад Яма розповів про травму

Незважаючи на важкий стан здоров’я, він все ж не пропустив жодного прямого ефіру. Напередодні Катерина Осадча розпитала Владислава про його самопочуття, адже від операції зазвичай відходять дуже довго, а потім доводиться відновлювати ще й моторику руки.

Яма розповів, що за те, що він покинув прямий ефір в кареті швидкої допомоги, його не оштрафували

Однак існують суворі правила, які не можна порушувати. І, звичайно, судді проекту можуть втратити половину гонорару за весь сезон, якщо їх порушать. Наприклад, дуже серйозно в шоу відносяться до запізнень на прямі ефіри. За це знімають 50% від гонорару за весь сезон.

На щастя, за весь час, поки Влад Яма в цьому проекті, він жодного разу не піддавався такому покаранню – весь час був пунктуальним і прибував на роботу вчасно.

“Якщо ти запізнишся на прямий ефір, то ти втрачаєш половину гонорару за весь сезон. Я ніколи не запізнююсь, тому я спокійно до цього ставлюся. А щодо фізичних травм – немає, не було там такого “, – поділився лисий хореограф і шоумен Владислав Яма.

Знаменитість також додав, що вже почувається значно краще, проте ще мінімум кілька місяців танцювати не планує – потрібна неспішна реабілітація.

Яма зазначив, що причиною травми стала невдало виконана підтримка в танці з Юлією Санін. І після цього він не знає, чи буде готовий в наступному сезоні вийти танцювати з однією з пар – аж надто це важко обходиться для його здоров’я.

Повну версію інтерв’ю можна переглянути за посиланням нижче.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.