Шоу Холостяк: які випробування чекають на дівчат в четвертому випуску

Четвертий випуск шоу «Холостяк» сьогодні, 27 березня, транслюватиме телеканал «СТБ». Кого з дівчат Макс Михайлюк запросить на день народження, читайте у нашому матеріалі.

Четвертий епізод романтичного шоу знімали у Тайланді. Макс організував групове побачення для трьох учасниць – Аліни, Олі і Юлі. Дівчата – абсолютно різні за характером і темпераментом, тому зустріч була емоційна. Тим паче, що Холостяк запросив їх на день народження свого друга.

«Мій друг – корінний таєць», – це вся інформація, з якою дівчата пішли на святкування.

Опираючись на ці дані, учасниці мали підібрати вдалий подарунок та подумати, як сподобатися другу головного героя.

Макс запросив на побачення трьох дівчат

Також на віллі учасниці разом із Максом виконали один з традиційних тайських обрядів. Його мета  – отримати свободу через спалювання речей, які пов’язані з негативними думками і спогадами.

«Ідея ритуалу – позбавлення від негативних емоцій, пов’язаних з нашим минулим. Я вважаю, що людина повинна бути вільною у своїх вчинках і бажаннях. Її минуле не повинно обмежувати цю свободу і якось нею управляти», – пояснив Макс.

Учасниці Холостяк-10

Не обійшлося без викриття таємниць та несподіваних фактів із життя дівчат, які змусили Холостяка переглянути своє ставлення до деяких із них.

«Є одна історія, яку я нікому не розповідала. Я б щиро хотіла з цим попрощатися, але мені дуже складно прийняти це рішення», – зізналася Христина.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як виглядає сім’я 73-річного Елтона Джона.

Нагадаємо, що через рік після смерті подруга Началової розповіла про таємну хворобу співачки.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.

За цим рецептом глазур на паски роблю вже 30 років. Не липне і не кришиться: найкращий варіант з усіх

Весняне свято Пасхи вже на носі, а це означає, що кожна господиня шукає рецепт ідеальної паски та глазурі до неї. Пропоную спробувати рецепт глазурі, яка не буде осипатися та липнути до рук.

“Наливні” пиріжки без ліпки: найпростіший рецепт без заморочок. Руки чисті, і ще й гора смакоти на столі

Якщо скуштувати домашніх пиріжечків хочеться, а місити тісто та ліпити вироби – ні, то є вихід: зробити наливні пиріжки. Вмочати руки в тісто не доведеться, а на смак вони не відрізнятимуться.