Ірина Білик відверто розповіла про стосунки з дівчиною сина

Популярна співачка Ірина Білик в інтерв'ю програми «Зірковий шлях» на телеканалі «Україна» розповіла про виховання сина.

За словами зірки, вона пишається собою, як мамою, адже зуміла вчасно відпустити у доросле життя свого сина. Глібу сьогодні 20 років і він навчається на журналіста. Хлопець живе у столиці, але окремо від Ірини. Втім, співачка не приховує, що вона дуже хвилювалася через переїзд сина.

Ірина Білик з сином Глібом

Співачка ще раз переконалася у тому, що її син став дорослим, коли у нього з’явилися серйозні стосунки із дівчиною Алісою. Гліб познайомив обраницю з мамою, і зізнався, що думає про одруження. Ірина схвалює вибір сина, і навіть не проти ділити з молодою сім’єю один будинок.

“Аліса – така добра і така гарна дівчинка, вона мені як дочка. Я б могла з нею ужитися. Але вони не хочуть. Вони такі волелюбні діти. Їм подобається все не так, як у нас”, – додала артистка.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Полуничне пюре замість зубної пасти, лід – замість їжі: найдивніші харчові звички знаменитостей.

Нагадаємо, що відома російська фігуристка прокоментувала ситуацію з коронавірусом в США.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.