Хто справжня мати дітей Філіпа Кіркорова: Алла Пугачова, Ані Лорак або Наталя Єфремова? (ВІДЕО)

Філіп Кіркоров - один з перших зіркових чоловіків країни, хто зважився на радикальний крок.

Знаючи, що його не один рік будуть обговорювати, він скористався послугами сурогатної матері, і завів спочатку дочка, а потім і сина.

Його доньці вже 9 років, а синові 8, але ні вони самі, ні публіка досі не знають імені справжньої матері. У цьому відео ми спробуємо розкрити таємницю того, хто ж народив Філіпу Бедросовичу дітей, і чому його старшенька дочка так схожа на колишню дружину Аллу Борисівну Пугачову? А ще – при чому тут Ані Лорак?

Біографія дітей Філіпа Кіркорова

26 листопада 2011 року російський шоу бізнес потрясла новина – у Філіпа Кіркорова народилася дочка. Тут повинна бути радість, привітання та побажання міцного здоров’я, але у шанувальників був справжній шок. Як дочка? Звідки? Адже з часів розлучення з Аллою Пугачовою Філіп був і залишається холостяком. Хто ж мати?

Алла-Вікторія і Мартін Кіркорова
Алла-Вікторія і Мартін Кіркорова

На ці питання король російського епатажу відповів через кілька днів в рамках шоу «Пусть говорят» Андрія Малахова. Співак Філіп Кіркоров розповів, що дочка народила жінка на ім’я Анастасія. Як стало відомо пізніше, Філіп вдався до сурогатного методу зачаття дитини. А також повідав, що дочка він назвав на честь своєї матері Вікторії і примадонни російської естради Алли Пугачової.

Природно, тут поповзли плітки про те, що дочка Кіркорову народила Алла. І шанувальників абсолютно не збентежило те, що Алла Борисівна в той момент була одружена з Максимом Галкіним. А молодий гуморист точно вже не допустив би зв’язку своєї дружини з її колишнім чоловіком.

Тільки уявіть, якою була реакція публіки на те, що через рік у Кіркорова народився ще й син! 29 червня 2012 року в одній з клінік США на світ з’явився хлопчик на ім’я Мартін Кіркоров.

Як і годиться спадкоємцю зоряної пари, до нього з перших днів життя була прикута особлива увага.

Тепер шанувальникам стало вдвічі цікавіше, хто ж мама чарівних дітей Кіркорова?

За однією з версій, мамою дітей Філіпа могла бути його близька подруга Ані Лорак. Так Так. Вони настільки близькі друзі, що вона цілком могла погодитися і виносити йому двох дітей.

Ані Лорак пов'язує з Філіпом Кіркоровим багаторічна дружба
Ані Лорак пов’язує з Філіпом Кіркоровим багаторічна дружба

Це підтверджує і те, що за рік до народження Алли Вікторії Ані Лорак взяла невелику творчу відпустку, який затягнувся більше ніж на півтора року.

А ще, Алла-Вікторія боляче на неї схожа, особливо золотистими кучерями.

Не можна випустити з уваги той факт, що Лорак присутній на кожному важливу подію в родині Кіркорова, літає з ним відпочивати, тепло спілкується і тісно дружить з дітьми артиста. Як тут не подумати на неї?

Сама співачка такий стан справ коментує неохоче. Мабуть, їй дійсно є що приховувати від аудиторії, і така версія не дуже вже й абсурдна.

За іншою версією мамою Мартін і Алла-Вікторія називають свою хресну, близьку подругу співака, бізнесвумен Наталю Єфремову, яка тримається в тіні, але при цьому відіграє важливу роль в історії народження обох дітей Кіркорова.

Ймовірна мама дітей Кіркорова - Наталя Єфремова
Ймовірна мама дітей Кіркорова – Наталя Єфремова

Артист і Єфремова знайомі дуже давно. Колись Наталя володіла величезним магазином модних брендів в центрі Москви. Туди часто навідувався поп-король. Це знайомство переросло незабаром у міцну дружбу. Надалі Наталя відійшла від бізнесу, віддавши себе ролі «хранительки домашнього вогнища» в будинку співака.

В одній з телепередач, де Філіп Бедросович показував свій будинок, маленький Мартін уточнив, що з ними живе ще й якась “мама Наташа “. Після цього все стало на свої місця.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!