Спекотна красуня Тіна Кароль і все її чоловіка: Євген Огір, Дан Балан, Юрій Горбунов, Ектор Хіменес

Українська красуня Тіна Кароль давно приваблює публіку своїм сильним вокалом, красою і харизмою.

Звичайно, зірку такого рівня завжди тримають в центрі уваги. Особливо шанувальників цікавить особисте життя Тіни. За офіційною інформацією, зараз вона одна, але у неї може бути коханець. Давайте згадувати всіх її чоловіків.

Євген Огір

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір

Кінопродюсер Євген Огір – перший чоловік Тіни Кароль. З ним вони прожили п’ять щасливих років з 2008 по 2013 рік. У квітня 2013 Євгенія не стало через рак шлунка.

З тих пір у Тіни не було чоловіків і офіційних романів.

Дан Балан

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Однак під час зйомок десятого сезону шоу “Голос країни ” між українською співачкою і молдавським артистом Даном Баланом з’явилася якась “хімія “. Багатозначні погляди, фрази, ревнощі і сорому – це лише мала частина того, що камери проекту реально передали в ефір.

Як розповів продюсер телеканалу Володимир Завадюк, насправді там була ціла казка про “красуню і чудовисько “.

До слова, чутки про роман з Даном Баланом Тіна Кароль не спростувала досі.

Юрій Горбунов

Юрій Горбунов та Тіна Кароль
Юрій Горбунов та Тіна Кароль

Одружений і прудкий красавчик Юрій Горбунов теж не залишився без уваги Тіночка. Днями спливло відео, де вона під час зйомок проекту “Танці з зірками ” сіла Горбунову на руки і “скакала ” на ньому. Поповзли чутки, що вона може бути його коханкою.

Ектор Хіменес Браво

Тіна Кароль взяла участь в шоу МастерШеф на СТБ в сукню за 13 тисяч гривень
Тіна Кароль взяла участь в шоу МастерШеф на СТБ в сукню за 13 тисяч гривень

Після того, як українська співачка Тіна Кароль з’явилася в ювілейному десятому сезоні шоу “МастерШеф “, а суддя Ектор Хіменес неоднозначно дивився на красуню-співачку практично протягом всієї програми, з’явилися чутки про їх можливий роман.

Однак кого тільки не намагалися посватати Тіні Кароль.

Мабуть, біль від втрати чоловіка досі залишається такою сильною, що вона не здатна її відпустити і впустити когось у своє життя. Залишається тільки сподіватися на краще, і вірити в те, що незабаром Тіна Кароль знайде своє справжнє щастя, і Новий 2021 рік зустріне вже в новому статусі – наречена.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.