Леся Никитюк, Настя Каменських, Катерина Репяхова: знаменитості, яких труять в соціальних мережах

Соціальні мережі - відмінний спосіб для комунікації зірок зі своїми шанувальниками. Однак, часто знаменитості страждають від нападок Хейтерів і цькування в Мережі.

Хейтери є у кожної знаменитості і якщо подивитися коментарі під знімками відомих людей, обов’язково там знайдуться невтішні відгуки. Однак є такі медійні персони, які більше за інших страждають від Кібербулінгу.

Леся Никитюк

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Популярність цієї української телеведучої з кожним роком все зростає і зростає. Тому зовсім не дивно, що серед багатомільйонної армії шанувальників знаходиться все більше тих, хто пише бридкі слівця і Хейтить Лесю. Найчастіше Хейтери звинувачують Никитюк в її простоті і суржику, на якому говорить телеведуча. Також частенько Лесю критикують за стиль одягу, який вона вважає за краще. Варто відзначити, що Леся Никитюк з тих небагатьох знаменитостей, які відповідають на коментарі в соціальних мережах. Звичайно, дівчина робить в своїй манері – віджартовується, але одного разу в інтерв’ю Каті Осадчій Леся зізналася, що її зачіпають негативні коментарі на свою адресу.

Катерина Репяхова

Катерина Репяхова - молода дружина Віктора Павлика
Катерина Репяхова – молода дружина Віктора Павлика

Катерина Репяхова буквально в один день стала знаменитою і не завдяки якомусь таланту, а через те, що стала четвертою дружиною українського виконавця Віктора Павлика. Пара привернула до себе велику увагу публіки, адже Катерина молодше Віктора на 28 років. На Інстаграм Репяхової зараз підписані понад 40 тисяч підписників. Фоловерів не упускають шанс написати коментарі про нерівний шлюб. Хейтери звинувачують Катю в тому, що вона вийшла заміж за Павлика тільки через гроші і слави. Також часто можна зустріти коментарі про зовнішність Репяхової. Катерина теж іноді відповідає Хейтерам, а одного разу, навіть написала цілий пост присвячений заздрісникам. Так, Катерина написала, що дійсно любить Віктора Павлика і попросила більше не звинувачувати її в меркантильності.

Настя Каменських

Настя Каменських

Настя Каменських є однією з найвідоміших і популярних співачок України. Дівчина дуже активно веде свій мікроблог в Інстаграм, який налічує понад 5 мільйонів пдписників. Кого у артистки більше, шанувальників або Хейтерів – сказати важко, адже під знімками Каменських дуже багато негативних коментарів. Настя часто любить оголюватися на камеру і показувати дуже сміливі фото, а це не дуже подобається фоловерам. Також частенько артистку критикують за її форми, адже Настя то поправляється, то худне. Варто відзначити, що Каменських ніколи не відповідає на негативні коментарі фоловерів і судячи з усього, зовсім не звертає увагу на Хейтерів.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.