Жирна бочка народила синочка, мухомор, кролик і інші: які образливі прізвиська давали відомим зіркам в школі?

Якщо посидіти і добре подумати, то ви точно згадайте, як дражнили когось в школі.

І якщо ви не згадаєте, як вас дражнили, значить дражнили ви. Багато популярні зірки теж були дітьми, і їх також дражнили в школі. Вони зважилися розповісти про свої прізвиська, щоб довести – це зовсім не страшно, а місцями і дуже смішно.

Маша Малиновська – Мухомор

Маша Малиновська
Маша Малиновська

Колишній депутат Держдуми, співачка та володарка дуже колоритної зовнішності Маша Малиновська в дитинстві була об’єктом насмішок. Маленьку дівчинку довгий час вважали поганулею і називали образливими прізвиськами.

Як розповідає сама артистка Малиновська, яка в дитинстві носила прізвище Садкова, в зв’язку з цим у неї з’явилося багато комплексів: “Я не була красивою дитиною, підлітком, дівчиною. І те, що я згодом чогось домагалася, багато в чому було обумовлено бажанням довести всім, що я не “мухомор “, як мене називали в школі “.

Дмитро Нагієв – жирна бочка

Дмитро Нагієв
Дмитро Нагієв

У дитинстві Діма був великим хлопчиком, тому нарвався на не дуже красиві і приємні слова від однокласників. Особливо Нагієв набирав вагу після тривалих поїздок до родичів в Ашхабад.

“Я був жахливо жирним! До восьмого класу однолітки дражнили мене: ” Жирна бочка народила синочка! “, – засмучено згадує Дмитро Нагієв, актор і телеведучий.

Олег Газманов – Мауглі

Олегу Газманову - 69 років
Олегу Газманову – 69 років

Нинішній кращий друг Алли Пугачової в дитинстві мав прізвисько “Мауглі “. Це було пов’язано з тим, що він міг спритно стрибати по деревах і парканах! Однак це було зовсім не прикро, тому однолітки, які так хотіли “вколоти ” Олега в саме серце, придумали йому нову кличку.

“Коли я досяг шкільного віку, у мене раптово з’явилися веснянки, і я з цього приводу сильно комплексував. Мене все дражнили Конопатити. Я вирішив раз і назавжди покінчити з глузувань в мою адресу і одного разу в кров набив обличчя одному рослому старшокласнику, який просто “дістав ” мене своїми образливими “, – зі сміхом згадує Олег Газманов.

Крістіна Орбакайте – Буратіно

Крістіна Орбакайте
Крістіна Орбакайте

Навіть у дочки Алли Борисівни Пугачової є спогади з цькуванням з шкільних часів. Її головною проблемою був не дуже пропорційний ніс, який заважав дівчинці жити. За це назвали її “Буратіно “.

Орбакайте згадує – в дитинстві дуже комплексувала через це, а коли поверталася зі школи, довго ридала, уткнувшись тим самим нещасливим носом в подушку.

“Всю свою юність я мріяла позбавитися від нього. Але операцію зробила тому, що це було необхідно за станом здоров’я. Заодно хірург вирішив і мою проблему “, – поділилася зірка естради зі своїми шанувальниками.

Ані Лорак – кролик

Ані Лорак з донькою
Ані Лорак з донькою

Співачка поділилася, що в класі у неї було кілька однокласниць-забіяк, які ходили і спеціально придумували всім образливі клички. Так як у Ані було дуже нетипове для України ім’я Кароліна, то її прозвали кроликом.

“Хто називав мене Кролик, тому що в дитинстві у мене першими прорізалися великі передні зуби, як у зайця, бабуся – Карольтя “, – зі сміхом згадує Ані Лорак.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.