Друг Зеленського Ігор Ласточкин показав, що робить підріслий син, поки батьки сплять

Друг президента України Володимира Зеленського Ігор Ласточкин показав свого підрослого синочка.

За його інстаграм-аккаунтом стежать понад півмільйона людей. Сьогодні він поділився кумедним відео, як його син грає у ванній з іграшкової човном. У підписі до відео Ігор Ласточкин вказав, що цим його син займається кожен раз, коли батьки сплять або не бачать.

Сина Ігоря Ласточкіна звуть Радмір.

Як виявилося, це не просто іграшка, а катамаран з конструктора Лего, який син Ласточкіна зібрав сам

Ігор Ласточкин це популярний український актор і телеведучий також він був суддею в програмі ліга сміху і залишається близьким другом нинішнього президента Володимира Зеленського з відходом Володимира Зеленського Ігор Ласточкин став в “95 кварталі ” головною дійовою персонажем звичайно після Євгена Кошового.

Ігор Ласточкин
Ігор Ласточкин в проекті Ліга Сміху

Ігор Ласточкин не тільки був суддею в проекті “Ліга сміху “, а ще й брав участь як конкурсант, і допоміг своїй команді перемогти.

Ластівчин славиться своєю харизмою і дотепними жартами, невисоким зростом і умінням завжди знаходити вихід навіть в самій безвихідній ситуації. На його Instagram підписані понад півмільйона людей. На своїй сторінці гуморист і пародист показують закордонну життя “Вечірнього кварталу ” і ділиться своїми життєвими ситуаціями.

Також Ласточкин знімався в декількох фільмах українського виробництва, яке отримали широку популярність серед місцевої аудиторії.

Не виключено, що в перспективі Ігор Ласточкин може очолити “95 квартал “, якщо Євген Кошовий вирішить змінити свій рід діяльності або, як його найближчий друг, надумає піти в політику.

Ігор Ласточкин став суддею Танці з зірками
Ігор Ласточкин став суддею Танці з зірками

Ігор Ласточкин народився в Ташкенті, Узбекистан. Йому 34 роки, зараз він одружений, виховує сина і показує приклад ідеального сім’янина всій Україні, в тому числі і своїм шанувальникам. Його дружину звати Анна Португалова.

Ігор Ласточкин став суддею Танців із зірками
Ігор Ласточкин став суддею Танців із зірками

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.