Екс-віагрянки Надія Мейхер показала, що під піджаком: впевнений четвертий розмір

Українська співачка, фіналістка проекту "Танці з зірками " і екс-віагрянки Надія Мейхер вже відійшла від фіаско на шоу і повертається до звичного ритму життя.

Вона почала більш активно вести свій Інстаграм, де ділиться останніми найактуальнішими новинами своєї творчості, планами і незвичайними нарядами, в які вона одягається на всякі різні зустрічі.

Надія Мейхер показала, як ходить будинку в нічній сорочці і чоловічому піджаку: чоловіча частина шанувальників оцінила

“Ранковий настрій. З моїм дітищем “, – підписала грайливе відео Надія Мейхер.

Грайлива Мейхер пройшлася по кімнаті, після чого сміливо скинула піджак, оголивши свої плечі і зону декольте. Виглядала артистка щасливою і натхненної.

Мабуть, навіть фатальне ураження на “Танцях з зірками ” зовсім не завадило їй надихнутися, оговтатися від тривалої депресії, знайти сили продовжувати свою творчість.

Тим більше, на проекті вона знайшла багато корисних знайомств. Наприклад, вона тісно здружилася з Григорієм Чапкісом, який протягом усього сезону висловлював їй своє захоплення і показував їй знаки уваги.

Також Надія Мейхер переступила через себе і показала дочок, яких так довго приховувала від публіки під приводом “щастя любить тишу “. Ну, і, звичайно, зараз екс-віагрянки пробує себе в ролі актриси.

Її можна побачити в першій і другій частинах серіалу українського виробництва студії 1 + 1 Медіа “Великі Вуйки “. Там вона зіграла провідницю Галину – коханку Івана, якого зіграв Юрій Горбунов.

Фанати визнали, що Мейхер дійсно хороша актриса, і їй варто розвивати себе в цьому напрямку. Хоча сама Надя зізнається – зараз щосили намагається повернутися на велику сцену, але поки не виходить. Розраховувала на перемогу в “Танцях з зірками ” як на головну путівку в скажений сучасний шоу біз, але, на жаль, залишилася навіть не другим номером.

Зараз найбільше про життя фатальний Мейхер можна дізнатися з її Інстаграм-аккаунта.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.