Тіна Кароль показала що у неї в холодильнику: більше ніде зберігати туфлі

Українська співачка Тіна Кароль напередодні представила нову колекцію взуття, і вона не перестає дивувати креативної рекламою свого бренду.

Тіна Кароль показує, як їй приносять на тарілочці її неймовірно красиві босоніжки, то вона показує як дістає їх з духовки.

Співачка в красивому рожевому платті і з яскраво-червоними губами придумала цілий ряд незвичайних реклам для своєї нової взуття. Девіз її колекції босоніжок: “Сама собі свято! “.

Тіна Кароль пояснює, що хотіла створити колекцію взуття, яка була б максимально зручною

Незважаючи на те, що босоніжки на підборах, на них рівно лягають пальчики і п’ята, рівномірно розподіляється упор.

Також чимало уваги вона приділила естетичну красу, тому на підошві вмістився маленький, але неймовірно жіночний і красивий камінчик Swarovski.

Сьогодні Тіна Кароль виклала чергове відео, яке рекламує її босоніжки: зберігає їх в холодильнику

Там вона нібито відкриває холодильник і все полки заставлені взуттям.

Босоніжки дійсно дуже красиві, і в перші дні продажів вони користуються попитом серед шанувальників. Навіть незважаючи на те, що зараз грудень, і таке взуття мало куди можна носити.

Вартість теж не маленька. За одну пару брендових туфельок співачка просить 5200 гривень. Вони є в різних кольорах, тому кожна модниця і улюблениця творчості української співачки Тіни Кароль зможе вибрати собі взуття за смаком і під загальний цибулю.

Невідомо, чи допомагав з випуском Тіні Кароль її залицяльник Dan Balan, однак на презентації бренду взуття його не було.

В Україну він приїжджав майже 2 тижні тому для того, щоб виступити на фіналі танцювального проекту “Танці з зірками “. Після цього їх з Тіною Кароль разом не бачили.

І взагалі, подейкують що пара розлучилася. Правда це чи ні – знають тільки Тіна та Дан, а шанувальникам залишається здогадуватися і з нетерпінням чекати хороших новин від кумирів в їх соціальних мережах.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.