Вагітна Ані Лорак на очах у всіх обіймається з завидним холостяком з “Модного вироку”

Ані Лорак не сходить зі сторінок новинних стрічок через регулярні чутки про вагітність, тому розбавити їх вона вирішила обіймами зі знаменитим російським холостяком.

Героїня нашої сьогоднішньої статті, як і багато інших артистів, в цьому році виконала далеко не весь запланований гастрольний тур. Причиною всього стала світова пандемія коронавірусу, яка внесла корективи практично в усі сфери життя.

Незважаючи на це, Лорак зуміла знайти плюси в ситуації, що склалася і майже все літо відпочивала з донькою Софією в Греції. Її вона народила від свого колишнього чоловіка — турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу. Після 10 років у шлюбі виконавиця подала на розлучення з чоловіком через його зради.

Лорак і Мурат до розставання - історія кохання з турецьким корінням
Лорак і Мурат до розставання

Подробиць особистого життя зірка не розголошувала, проте в розмові з пресою зізналася, що намагалася зберегти сім’ю і сподівалася, що все налагодиться. Тим не менш, цього не сталося, тому пара розлучилася, а спадкоємиця залишилася жити із зірковою мамою.

Ани Лорак с дочерью
Ані Лорак з дочкою

Після відпочинку Ані взялася за активну роботу. Так, вона зняла новий кліп на пісню “Страдаем и любим” та почала відвідувати новорічні концерти і передачі. Кожен раз співачка виходить на публіку в яскравих образах, які завжди викликають бурю обговорень.

Наприклад, недавній нюдовий жакет і лосини з мерехтливим ефектом з виступу на “Пісні року” не обговорював тільки ледачий.

Ани Лорак на Песне года
Ані Лорак на Пісні року

Сьогодні ж Лорак з’явилася в студії “Модного вироку”. Судячи з усього, артистка стала зірковою гостею новорічного випуску, оскільки на ній була обтягуюча червона сукня з прозорою вставкою в зоні декольте. Доповненням цього розкішного образу стали укладка хвилями та стриманий макіяж.

Як активний користувач соціальних мереж, зірка поділилася закадровим відео зі знімального майданчика у себе в Instagram, на якому також з’явився головний експерт шоу Олександр Васильєв. Вони ніжно обнялися і мило поспілкувалися на камеру, а ось як Ані підписала публікацію:

“Отримала величезне задоволення від спілкування з легендарним Олександром Васильєвим”.

Коментатори тут же обсипали виконавицю компліментами і відзначили, що згорають від нетерпіння в очікуванні випуску з її участю.

Більше цікавого про життя Лорак дивіться у відео:

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.