Повісився на моїх очах: учасниця Холостяка розповіла трагічну історію

Учасниця шоу «Холостяк-10» Анастасія Кірієнко шокувала глядачів та Максима зізнанням про самогубство її коханого. Що стало причиною такого вчинку хлопця, читайте у нашому матеріалі.

Четвертий випуск шоу «Холостяк-10» транслювали на телеканалі «СТБ» у п’ятницю, 27 березня.  Дівчата разом із Холстяком відправилися до Таїланду. До учасниць, яких оселили в розкішній віллі, завітав у гості Холостяк. Разом із дівчатами Максим виконав популярний тайський ритуал, мета якого – отримати свободу. Тайці спалюють річ, яка асоціюється з негативними думками чи спогадами.

Макс розпочав церемонію і кинув у вогнище футболку, яку вони разом з колишньої коханою купили в Мілані. За словами Холостяка, він прибув у Італію, аби помиритися з дівчиною після серйозної сварки.

«Ми спілкувалися, але я не відчував, що ми близькі, як раніше. Я ще більше розчарувався. Загалом, нічого з цього не вийшло. Ми гуляли по Мілану і, звісно, пішли на шопінг. Я купив цю футболку, яку так ні разу і не одягнув», – поділився своєю історією головний герой.

Далі учасниці одна за одною позбувалися речей, які пов’язували їх з минулим неприємним досвідом. Так, Анастасія Кірієнко спалила SIM-карту і відразу ж пішла геть з майданчику, щоб побути наодинці та дати волю сльозам. Максим поцікавився в дівчини, що стало причиною її сліз. Учасниця зізналася, її колишній хлопець покінчив життя самогубством на її очах.

Анастасія Кірієнко

“Це була моя перша любов, студентські роки. У мене на очах повісився хлопець. Він дуже мене любив, був емоційним. При нашій сварці він повісився. Через 10 хвилин я його намагалася відкачати, але він помер. Я чотири роки намагаюся видалити його номер, тому що розумію, він мені не знадобиться більше. Не хотіла це розповідати при дівчатах”, – розповіла Настя під час особистого спілкування з Максимом.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.