Співачка TAYANNA розповіла про стосунки сина і колишнього чоловіка, який пішов з сім’ї через зраду

Українська співачка Тетяна Решетняк зізналася, що не обмежує сина в спілкуванні з батьком, який зараз живе в Росії.

Уродженка Чернівецькій області, співачка TAYANNA, яка вже не перший рік займає лідируючі позиції в всеукраїнських музичних чартах, розповіла про взаємини свою єдину дитину зі своїм колишнім чоловіком Єгором Глібом.

TAYANNA
TAYANNA
TAYANNA
TAYANNA

Після того, як Тетяна та Єгор розлучилися, і чоловік поїхав в Росію займатися творчою музичною діяльністю, вони довгий час не бачилися. Особливо через карантин, під час якого були закриті всі кордони.

Загальний син Тетяни і Єгора в цей час жив з мамою. Однак мати стверджує – абсолютно не перешкоджає тому, щоб він спілкувався зі своїм законним біологічним батьком.

Чи не заважає в спілкуванні навіть те, що Єгор Гліб колись піднімав руку на свою дружину і зраджував їй

Таке відверте зізнання співачка TAYANNA зробила сама на початку літа цього року в інтерв’ю Катерині Осадчій в програмі “Світське життя “.

Тоді шанувальники були по-справжньому шоковані: невже приблизний Єгор Гліб, який зараз будує відносини з українсько-російською співачкою Ані Лорак, може опуститься до того, щоб підняти руку на свою жінку, або, того більше, – на маленьку дитину ?!

“Зраду я пережила і я знаю, як це. Мені змінювали і не один раз, мій чоловік. Я і до сих пір не можу пробачити, хоча ми вже давно не живемо “, – сказала TAYANNA в коментарі Катерині Осадчій.

Зараз з’явилася інформація, що в одному з новорічних шоу під час закулісного розмови співачка TAYANNA знову підняла тему спілкування свого сина з колишнім чоловіком.

Як виявилося, вона до цих пір виступає за те, щоб дитина спілкувався зі своїм татом. І навіть іноді відпускає його з татом і його новою дівчиною в Росію.

TAYANNA розповіла про стосунки з колишнім чоловіком.

“Ми спілкуємося. Я вважаю, що це абсолютно нормально – ми все люди і повинні підтримувати зв’язок, тому що у нас є дитина », – розповіла співачка.

Дивіться грандіозне шоу «Новорічна ніч на каналі« Україна », ведучими якого стануть Оля Полякова та Володимир Остапчук, 31 грудня о 20:00. Вас чекає неймовірний настрій, яскраві емоції і масштабні номери у виконанні танення, в тому числі.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".