Лілія Ребрик пустилася в танок з відомим чоловіком, але це не її чоловік (Відео)

Відома актриса і телеведуча Лілія Ребрик зараз працює в ранковому шоу на каналі "Україна ".

Лілія Ребрик є зразковою дружиною. Вона виховує двох дочок – Поліну і Діану. Її чоловік – Андрій Дикий, хореограф і власник великої танцювальної студії для дітей в столиці.

Познайомилася пара на шоу “Танці з зірками “. За довгі роки спільного життя вони показали себе як ідеальну пару – у них немає проблем, скандалів і нещастя. Або, принаймні, вони цього не показують.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик

Лілія Ребрик має постійного партнера в дечому іншому: це теж відома людина

Щоранку ось уже кілька років за своїм графіком Лілія веде ранкове шоу “Ранок з Україною “. Вона разом з телеведучим Анатолій Анатоліч розповідає глядачам про відомих новинах, які трапилися напередодні або поки ті спали.

Пишна блондинка завжди заряджена позитивом і хорошими емоціями, що відмінно бадьорить на весь день.

У студії проекту “Ранок з Україною ” Лілія Ребрик нерідко показує свої танцювальні “Па “, які вивчила за роки проживання з одним із самих іменитих хореографів країни.

Телеведуча виклала відео, де танцює зі своїм співведучим Анатолій Анатоліч, і запитала, що глядачам подобається більше – танці в ефірі телеканалу “Україна ” або ж жарти?

Відзначимо, що Лілія – не тільки танцюрист і телеведуча, але і актриса. Вона зіграла одну з головних ролей в телесеріалі українського виробництва “Великі вуйки “.

Також днями Лілія Ребрик показала своїх дочок, і поділилася ідеєю подарунка для маляток. Як відомо, Лілія – дуже домашня людина, тому вона обожнює проводити час з рідними. Для цього Ребрик будинку створила максимально затишну атмосферу для приємних вечорів. Лілія, її маленькі доньки Діана і Поліна позували в однакових домашніх костюмах. Це ще одна традиція в родині, адже Ребрик вже не перший раз з’являється перед камерою разом з дочками в family look.

А у великих червоних коробках знаменитість спакувала подарунки, які дівчатка можуть відкрити вже на різдво. Шанувальники помітили, що дівчатка дуже схожі на свою маму.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.