Юлія Саніна показала фото з відпочинку з чоловіком-продюсером і сином: втекла від проблем і Санти Дімопулос

Рокерша Юлія Саніна, яка нещодавно стала фіналісткою проекту "Танці з зірками ", поїхала за кордон відпочивати.

Вона запланувала цю поїздку ще влітку, і дуже рада, що її вдалося реалізувати ще до настання повного локдауна. Тепер вдалося вирватися. Перед від’їздом вона дала велике інтерв’ю Раміні Есхакзай в Ютуб-проект “Ходять чутки “, де пояснила, що після фіналу у неї залишився поганий осад.

Зокрема, це через вчинку Санти Дімопулос.

“Це було негарно, незрозуміло, як-то абсурдно. Тобто вийшло що кубок, до якого всі так довго йшли, прагнули, боролися за нього, він виявився нікому не потрібним “, – розповідала Юлія Саніна з групи Зе Хардкісс.

Юлія Саніна розповіла, що поїздка у відпустку – це спосіб переоцінити свої емоції, цілі, досягнення

Вона дуже довго чекала цього, і хотіла б поїхати у відпустку ще на свій день народження. Але тридцятирічний ювілей тоді ще конкурсанта Саніна відзначала на паркеті проекту “Танці з зірками “.

Так, і Юля, і її чоловік, за сумісництвом продюсер однойменної The Hardkiss Вал (Валерій) Бебко разом з сином Данилом відправилися кататися по пустелі на баггі. Про це подружжя розповіло на своїх сторінках в Instagram. Для екстремального проведення часу Юля обрала короткі шорти і довгу футболку.

Шанувальники помітили, що завдяки участі в шоу “Танці з зірками ” Саніна досить сильно схудла, хоча і до цього була досить стрункою.

Тепер Саніна буде застосовувати отримані танцювальні знання в організації своїх номерів і постановок. Найближчим виступ можна буде побачити в кінці травня на стадіоні НСК Олімпійський.

Юлія Саніна – українська зірка, яка завдяки своїй рокерской музиці і стилю прославилася далеко за межами рідної країни. Одна підкорила практично всі європейські сцени, але точно дала зрозуміти своїм шанувальникам – з рідного Києва не поїде, і буде творити музику на благо культурного розвитку своєї країни.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.