Помітно помолоділа Наталя Могилевська зізналася, чому вирішила кардинально змінити імідж

45-річна Наталя Могилевська не так давно кардинально змінила свій імідж і помітно помолодшала.

Українська співачка Наталія Могилевська невпинно займається своєю кар’єрою ось уже на протязі 25 років. За ці роки вона встигла записати 12 студійних альбомів, отримати почесне звання народної артистки України, з третьої спроби здобути перемогу в «Танцях із зірками», стати тренером «Голосу. Діти »і« Ліги сміху », а також проявити себе в якості актриси і телеведучої.

Наталя Могилевська працює на сцені понад 25 років
Наталя Могилевська працює на сцені понад 25 років

За останні кілька місяців Могилевська помітно покращала. Артистка перефарбувалася з шатенки в блонд, схудла, а розкішні сукні все частіше почала заміняти на зручний одяг оверсайз. Як стверджує співачка, вона почала життя з чистого аркуша.

Наталя Могилевська змінила не тільки колір волосся, але і стиль одягу
Наталя Могилевська змінила не тільки колір волосся, але і стиль одягу

Напередодні Нового року, 31 грудня, телеканал «Україна» покаже грандіозне шоу «Новорічна ніч на каналі Україна» з найпопулярнішими артистами країни. Наталя Могилевська подарує телеглядачам відразу кілька вражаючих номерів. Співачка за лаштунками шоу дала інтерв’ю і розповіла, що змінилося в її житті через пандемію і з чим пов’язані її зміни в зовнішності.

Могилевська розповіла, що через пандемію у неї скасували всі концерти. Зате у співачки з’явилося багато вільного часу, який вона присвятила творчості. Артистка випустила джазовий альбом і дуже цим пишається. Також в цьому році Могилевська випустила 4 сингли – це незвично багато і все це завдяки великій кількості вільного часу через карантин.

Що стосується кардинальної зміни іміджу, Могилевська пояснила, що робить все на благо своєї творчості. За словами артистки, такі кроки – не бажання порівняти себе з молоддю, а привнести в творчість нові, цікаві забарвлення і межі.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.