71-річний Валерій Леонтьєв викликав фурор появою на сцені в плащі та штанях в обтяжку: згадав молодість

Відомий російський співак Валерій Леонтьєв продовжує викликати справжній фурор своїми появами на сцені, незважаючи на такий поважний вік.

Герой нашої сьогоднішньої статті в цьому році відсвяткував 71-річчя, а в шоу-бізнесі він вже більше 45 років. Проте, йти на пенсію Валерій Якович не збирається.

Він підтримує себе в хорошій фізичній формі регулярним спортом і правильним харчуванням, також артист відмовився від шкідливих звичок і намагається дотримуватися режиму. Завдяки цьому за час карантину Леонтьєв скинув 8 зайвих кілограмів та став виглядати ще краще.

Валерий Леонтьев в молодости
Валерій Леонтьєв в молодості

Ще до пандемії виконавець активно гастролював і брав участь у багатьох телевізійних зйомках, але як тільки весь світ охопив Ковід-19, він скасував кілька довгоочікуваних концертів, щоб не наражати тисячі шанувальників ризику захворіти. Тоді його заява викликала широкий резонанс в суспільстві, оскільки люди ще не розуміли всієї серйозності ситуації.

Треба сказати, що без гастролей залишився не тільки Валерій, всі інші артисти теж позбулися левової частки доходів, хоча Леонтьєв один з небагатьох, хто не скаржиться на виниклі фінансові труднощі. Більш того, зараз він зайнятий створенням нового матеріалу і навіть ділиться лаштунками зі своїми фанатами.

Валерий Леонтьев
Валерій Леонтьєв

Так, на сторінці музиканта в Instagram з’явилося пара уривків зі зйомок концертного кліпу на пісню “Бродяга”. Валерій Якович постав в досить незвичному образі — в чорному плащі, обтягуючих штанах і блискучих чоботях, а під капелюхом видніються не звичні кучері, а довгі дреди.

Ось як підписники прокоментували пост — суцільний захват:

  • “Ви заряджаєте всіх енергією!”;
  • “Який же ви неймовірний”;
  • “Він такий один — в такому віці і до сих пір той же Валерій. Класний, кращий, справжній, народний улюбленець!”;
  • “Образ неймовірний! Ну дуже круто! І як ви співаєте! Дуже гаряче!”;
  • “Чудова людина і артист”;
  • “Якщо це Леонтьєв, то це завжди культурний шок!”, — пишуть користувачі мережі.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Коли саме вийде цей кліп, виконавець не говорить, але, ймовірно, це буде новорічним сюрпризом для шанувальників.

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.