Михайло Поплавський знайшов спосіб спілкуватися зі студентками навіть віддалено: співаючий ректор може все

Відомий український співак і екс-ректор Київського університету культури Михайло Поплавський поділився з шанувальниками новим досягненням.

На рахунку Михайла Михайловича безліч досягнень — він і народний артист України. і колишній нардеп, і професор педагогічних наук, і автор книг, і педагог, і популяризатор української пісні, і телеведучий, і бізнесмен. Все це про нього.

Незважаючи на те що Поплавському в цьому році виповнилося 71, він не відстає від трендів і активно розвиває свої сторінки в соціальних мережах, причому не тільки в Instagram і Facebook, у нього навіть є особистий аккаунт в TikTok.

Михайло Поплавський
Михайло Поплавський

Там герой нашої сьогоднішньої статті регулярно ділиться з шанувальниками новинами з життя, що він зробив і на цей раз. У себе в Insta-стрічці Михайло розповів, що в його вузі на базі факультету дистанційного навчання відкривається віртуальний університет майбутнього.

“Ми презентуємо концепцію нових підходів використання інноваційних цифрових технологій для дистанційного та змішаного навчання. Розроблена екосистема підвищення цифрової компетентності викладачів і студентів”, — пише Поплавський.

Цю публікацію артист супроводив невеликим роликом і серією фото, на яких він урочисто розрізав стрічку і поспілкувався зі студентами по відеозв’язку.

Ось що з цього приводу пишуть підписники співака:

  • “Яка краса! Ви молодці”;
  • “Як же студентам пощастило навчатися в такому вузі”;
  • “Найдобріша людина”;
  • “Зараз дуже мало в школах і інститутах, щоб вчителі розуміли студентів, і тим більше йшли їм на зустріч. Не кажучи вже про те, щоб переглянути свою програму, зробити її цікавішою, зацікавити дітей. А ви постійно щось вигадуєте! Молодці”;
  • “Ви дуже надихаєте, круто спостерігати за вами”.
Поплавский на работе
Поплавський на роботі

Не можна не відзначити, що Поплавський у багатьох асоціюється з молодими студентками. Це зовсім не дивно, враховуючи, що в його соціальних мережах регулярно з’являються епатажні відео за їх участю. В інтерв’ю Каті Осадчій Михайло Михайлович зізнався, що не ображається на жарти про себе з цього приводу і навіть любить, коли його критикують.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.