Дан Балан знайшов собі іншу і випустив з нею зворушливу пісню про кохання

Красень Дан Балан, якої вже давно самотній, нарешті знайшов собі супутницю. Однак поки тільки творчу.

Напередодні Дан Балан випустив пісню спільно з виконавицею “Інді “. Пісня називається “Дихають про любов “.

Інді – це та сама виконавиця, з якої і молдавський красавчик приїжджав на суперфіналі шоу “Танці з зірками “. З нею він тоді виконав зворушливу композицію в надії змусити Тіну Кароль ревнувати.

Однак любовної історії не вийшло і Дан Балан так і не зізнався на всю країну чи є у нього почуття до української виконавиці і телеведучої Тіни Кароль.

Дан Балан знайшов собі іншу супутницю по творчому шляху: вже встиг записати пісню

Молдавський красавчик Дан Балан також крутив романи з Вірою Брежнєвою. Тісні зв’язки зав’язалися між Даном і Вірою, коли вони записали спільну пісню, випустили кліп.

Тоді довгий час злі язики подейкували, що Дан Балан вирішив відбити Віру Брежнєву у Меладзе. Однак з часом, коли вони вже перестали виступати разом, все зрозуміли що це був або швидкоплинний роман, або всього лише чутки.

Зараз Дан Балан офіційно один, як і Тіна Кароль.

Після смерті чоловіка вона так і не змогла знову полюбити і вийти заміж, а можливо вона не одна, і просто старанно приховує свої відносини. Про це знає тільки сама Тіна Кароль.

Хто такий Дан Балан?

Дан Михайлович Балан – молдавський співак, композитор, продюсер, музикант-мультиінструменталіст. Самостійно пише музику і тексти для своїх хітів також він попрямував як вокальний тренер в українському Шоу талантів Голос країни зокрема брали участь в десятому сезоні також Dan Balan вважається продюсером і засновником молдовського бенду O-Zone.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.