53-річна Ксенія Стриж зізналася, чому не хоче мати дітей: “Мама говорила: тільки не народжуй”

Відома російська актриса, діджей і радіоведуча Ксенія Стриж пояснила, чому в свої 53 досі не хоче мати дітей.

Ксенія не один раз була одружена, при цьому про народження спадкоємця вона замислювалася нечасто. Не виключено, що до теми дітей зірка б і не поверталася, якби не останнє заміжжя за директором з реклами Андрієм Сусіковим, який молодший за неї самої на цілих 16 років. Різниця у віці їх абсолютно не бентежить, тим не менш, чоловік давно мріє стати татом.

Ксения Стриж с супругом Андреем
Ксенія Стриж з чоловіком Андрієм

Як зізналася героїня нашої сьогоднішньої статті, в разі чого пара вдасться до сурогатного материнства, а ось сама Ксенія на пологи не вирішиться ніколи:

“Мені з дитинства мама говорила, що ні в якому разі не треба народжувати, як це страшно, у неї були важкі пологи. З п’яти років вона мені розповідала, як вона мучилася і як я їй повинна бути вдячна. Це травма. Нема такого інстинкту — хотіти дитину. Я в цьому не винна”, — заявила Стриж в ефірі телешоу “Зірки зійшлися” на каналі НТВ.

Ксения Стриж в программе Звезды сошлись
Ксенія Стриж в програмі Зірки зійшлися

Не можна не відзначити, що свекруха повністю підтримує Ксенію, навіть незважаючи на те, що вони практично ровесниці. За словами жінки, спочатку вік невістки її збентежив, але проти їх союзу вона не була, якщо вони люблять один одного.

Чоловік знаменитості підтвердив, що розмов у його родині про те, що Стриж йому не пара, не велося, а ось як батько Андрій теж поки не реалізувався, але в цілому про дітей замислюється. Особливо стати татом йому хотілося в той період, коли у всіх його друзів почали з’являтися спадкоємці. Саме тому подружжя розглядають в майбутньому можливість скористатися послугами сурогатної матері.

Ксения Стриж с мужем и Никитой из детского дома
Ксенія Стриж з чоловіком і з Микитою з дитячого будинку

При всьому при цьому Ксенія зізнається, що дуже добре відноситься до підлітків, тоді як малюки хвилювання в ній не викликають. Не так давно вона навіть допомагала хлопчикові з дитячого будинку — ведуча запросила 15-річного Микиту в столицю, щоб він зміг вступити до вузу.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.