Криза у стосунках та перенесення дати весілля. Екс-Холостяк прокоментував своє особисте життя

Телеведучий Микита Добринін та Даша Квіткова відверто відповіли на питання прихильників під час бліц-інтерв'ю, яке пара розмістила на своїх сторінках у соціальних мережах. Про які труднощі розповіли наречені, читайте у нашому матеріалі.

Телеведучий Микита Добринін та Даша Квіткова познайомилися на шоу «Холостяк». За дев’ять  сезонів проекту вони стали першою парою, яка продовжила стосунки поза знімальним майданчиком та навіть вирішили одружитися. Останні тижні вони були зайняті приготуваннями до весільної церемонії, втім запровадження карантину зруйновало їхні плани.

Попередньо вони мала побратися 23 травня, розповіли Даша та Микита своїм прихильникам. Однак тепер майбутнє подружжя розуміє, що, ймовірно, дату доведеться перенести.

“Я насправді дуже буду сумувати, якщо перенесуть весілля. У нас вже є місце проведення, у мене зшиті дві сукні, є запрошення з надрукованим числом (23 травня), лежать обручки, є провідний фотограф…” – розповіла Квіткова.

Наразі пара вирішила самоізолюватися, аби убезпечити себе від небезпечного недугу. Вони також зізналися, що хвилюються через перенесення весілля. Тим паче, що серед гостей мали бути родичі, які мешкають в інших країнах.

Також наречені відверто розповіли про те, що у них трапляються конфлікти. Зазвичай, молоді люди сваряться через побутові дрібниці, а перша їх суперечка виникла після спільного перегляду «Холостяка». Друга серйозна криза у стосунках була після закінчення проекту в ефірі. Микита навіть зізнався, що тоді справа йшла до розлучення.

“Усі дрібні сварки і непорозуміння виникають, якщо мені, наприклад, не сподобалося, яким тоном мені відповіли. Я вранці прокидаюся і мене краще не чіпати. Я трошки зла і мені необхідно 15-20 хвилин, щоб прийти в себе”, – розповіла Квіткова.

Також дівчина дала поради, як уникати зайвих конфліктів.

“В першу чергу треба ставити відносини в пріоритет. Якщо хочете з людиною прожити життя, то навіщо розтрачуватися на довгі образи?”- розповіла Даша.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.