Кароль відмовляється давати інтерв’ю Єфросиніній

Українська ведуча Маша Єфросиніна розповіла про те, що не проти взяти інтерв'ю у Тіни Кароль. Про бажання побачити бесіду Маші і Тіни також говорять підписники Ефросініної. Чому популярна співачка відмовляється від розмови на камеру, читайте в нашому матеріалі.

Тіна Кароль відмовила Маші Єфросиніної в інтерв’ю. Про це ведуча заявила в ефірі авторської програми “Іспит”, яка виходить на її YouTube-каналі. Також Єфросиніна додала, що покликала Кароль на запис ефіру після того, як її фоловери попросили про це.

“Коли я в Instagram опитувала підписників, з ким би вони хотіли подивитися інтерв’ю, прізвище Тіни Кароль звучало часто, але Тіна Кароль відмовляється”, – повідомила Марія.

Гостею ефіру була Юлія Саніна – солістка української групи «The Hardkiss». В ході бесіди вона зізналася про кризу у відносинах з чоловіком Валом Бебко, в ході якої мало не розлучилася. За її словами, вони почали віддалятися один від одного через 2-3 роки після народження дитини.

Юлія Саніна з сім’єю

“Тоді здавалося, що все завалиться, а цього не можна було допустити. Втративши відносини, ми крім того, що втрачаємо сім’ю, ми могли також втратити і групу, над якою разом працюємо. Я боялася, що все закінчиться в усіх сферах, тому що зараз все зав’язано на нашій любові … А потім – просто немає іскри в очах”, – розповіла Юлія.

Тоді подружжя вирішило відверто поговорити про це. Після розмови Юлія і Вал почали працювати над тим, щоб їх шлюб не зруйнувався, додала артистка.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.