Кароль відмовляється давати інтерв’ю Єфросиніній

Українська ведуча Маша Єфросиніна розповіла про те, що не проти взяти інтерв'ю у Тіни Кароль. Про бажання побачити бесіду Маші і Тіни також говорять підписники Ефросініної. Чому популярна співачка відмовляється від розмови на камеру, читайте в нашому матеріалі.

Тіна Кароль відмовила Маші Єфросиніної в інтерв’ю. Про це ведуча заявила в ефірі авторської програми “Іспит”, яка виходить на її YouTube-каналі. Також Єфросиніна додала, що покликала Кароль на запис ефіру після того, як її фоловери попросили про це.

“Коли я в Instagram опитувала підписників, з ким би вони хотіли подивитися інтерв’ю, прізвище Тіни Кароль звучало часто, але Тіна Кароль відмовляється”, – повідомила Марія.

Гостею ефіру була Юлія Саніна – солістка української групи «The Hardkiss». В ході бесіди вона зізналася про кризу у відносинах з чоловіком Валом Бебко, в ході якої мало не розлучилася. За її словами, вони почали віддалятися один від одного через 2-3 роки після народження дитини.

Юлія Саніна з сім’єю

“Тоді здавалося, що все завалиться, а цього не можна було допустити. Втративши відносини, ми крім того, що втрачаємо сім’ю, ми могли також втратити і групу, над якою разом працюємо. Я боялася, що все закінчиться в усіх сферах, тому що зараз все зав’язано на нашій любові … А потім – просто немає іскри в очах”, – розповіла Юлія.

Тоді подружжя вирішило відверто поговорити про це. Після розмови Юлія і Вал почали працювати над тим, щоб їх шлюб не зруйнувався, додала артистка.

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.