Дан Балан забув про Кароль і публічно люб’язничає з іншою: Тіна давно в минулому

Популярний в Україні молдавський співак Дан Балан з'явився в ефірі радіо "ХІТ FM , де люб'язно поспілкувався з ведучою, забувши про Кароль.

Про можливі відносини цієї зіркової пари почали говорити після їх ніжних поглядів і недвозначних діалогів під час вокального шоу “Голос країни”.

У спільних сезонах Дан демонстрував захопленість Тіною, а вона була сором’язливою і в той же час неприступною. Підігріла інтригу мама молдавського мачо Людмила, яка заспівала на сцені проекту весільну пісню, але так і не сказала, що ж пов’язує її знаменитого сина з української поп-дівою.

Людмила Балан на сцене Голоса страны
Людмила Балан на сцені Голосу країни

Не можна не відзначити, що коментувати свій роман артисти не поспішають, підігріваючи інтерес тим, що і не спростовують його, і не підтверджують. Дехто припускає, що цю красиву романтичну історію продумали продюсери “Голосу”, щоб підняти рейтинги шоу.

Однак ціла армія фанатів їх пари продовжує вірити і сподіватися, що рано чи пізно Балан і Кароль офіційно оголосять про існуючі відносини.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Втім, поки цього не сталося, на публіці знаменитості з’являються окремо один від одного. Тіна зараз зайнята зйомками нового сезону “Голосу країни”, де крісло Дана зайняв Олег Винник, в той час як Балан у себе в Insta-stories поділився кадрами з ранкової програми “Хеппі Ранок” на радіо “ХІТ FM” .

У цьому невеликому ролику співак співає свою нову пісню “Дышат о любви”, після чого передає “соло” ведучій Юлії Карповій і тим самим смішить її.

Скриншоты из Instagram Дана Балана
Скріншоти з Instagram Дана Балана

До слова, цей хіт виконавець записав у дуеті з екс-підопічною “Голосу” Індірою Едільбаєвою, що теж викликало у фанатів масу питань. Навіть Катя Осадча в інтерв’ю з Даном цікавилася у нього, чи не ревнує Тіна, на що він спритно ухилився від відповіді і порекомендував поставити це питання їй.

Катя Осадча бере інтерв'ю у Дана Балана
Катя Осадча бере інтерв’ю у Дана Балана

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.