Красива зимова Камалія з червоним носом зізналася: «Здоров’я – це головне». Аж лід тріснув

Українська співачка Камалія показала, як розважається разом з дітьми і чоловіком в містечку зимових розваг в центрі Києва.

Героїня сьогоднішньої статті Камалія є активним користувачем соціальних мережі. Співачка ділиться зі своїми шанувальниками свіжими знімками і особистими новинами в своєму мікроблозі в Інстаграм. Нещодавно артистка опублікувала відео, зроблене під час сімейного відпочинку в зимовому парку розваг. Камалія разом з дочками побувала на новорічній локації, де покаталася на ковзанці, а також з’їхала на кільцях на гірці.

Також у відео Камалія привітала шанувальників з наступаючими святами, побажала здоров’я і закликала вірити в те, що після чорної смуги обов’язково буде біла.

“Хочу побажати всім здоров’я – це головне. Незважаючи на всі неприємності, віруси, хвороби, економічні кризи я хочу, щоб ви не втрачали почуття сили духу, оптимізму, позитиву і дивилися крізь призму. Тому що життя дуже мінлива і вона смугами – чорна, біла. Ми це все переживемо і наступить світанок “, – сказала Камалія.

Нагадаємо, Камалія у вересні цього року перехворіла коронавірусом. Тестування показало наявність вірусу у всіх членів його сім’ї і персоналу, крім дочок. Хоча в одній з дівчаток спостерігалися симптоми, характерні для коронавируса.

Камалия переболела коронавирусом всей семьей
Камалія перехворіла коронавірусів всією сім’єю

Найскладніше хворобу переніс чоловік артистки мільярдер Мохаммад Захур. Його легені були вражені на 40%. Однак хвороба вже минула і всі члени сім’ї зараз здорові.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.