Ліза Галкіна знялася разом з татом в рекламі засобу від отруєння: “Готова актриса “

Максим Галкін, як і багато зірок шоу-бізнесу, на своїй сторінці в Інстаграм нерідко розміщує рекламу різних товарів і послуг.

Шоумен Максим Галкін вже з раннього віку привчає своїх дітей 7-річних двійнят Лізу і Гаррі заробляти гроші. Так, спадкоємці Алли Пугачової вже кілька разів разом зі своїм батьком знялися в рекламних роликах для різних компаній.

Варто відзначити, що 7-річні Ліза і Гаррі дуже талановиті і харизматичні і зі своєю роллю в рекламі вони справляються на відмінно.

Зовсім недавно Ліза Галкіна разом з Максимом Галкіним знову знялася в рекламі. На цей раз вони рекламували засіб від отруєння.

У невеликому рекламному ролику маленька Ліза вела себе впевнено і професійно. Це відзначили і користувачі Мережі. «Донечко принадність !!!! Готова актриса !! »,« Ой клас! Лізонька молодець »,« Ліза – юна актриса »,« Ліза принадність »,« Як завжди, чудово! »,« Лізонька, я твоя фанатка », – прокоментували користувачі Мережі.

Втім, не дивно, що діти Максима Галкіна і Алли Пугачової відмінно грають на камеру. Адже вони з раннього віку займаються акторською майстерністю, ходять на заняття з вокалу, танці і вивчають іноземні мови.

Ліза і Гаррі Галкін ростуть дуже талановитими дітьми
Ліза і Гаррі Галкін ростуть дуже талановитими дітьми

Нагадаємо, що в цьому році Ліза і Гаррі Галкін пішли в перший клас. Двійнята вчаться в одній з найпрестижніших і дорогих гімназій Москви. Навчання на двох дітей коштує трохи більше 3 млн рублів на рік. У гімназії діти проводять майже цілий день – з 8 ранку до 6 вечора. Спочатку Ліза і Гаррі відвідують уроки, а після них – різноманітні гуртки, які знаходяться в цій же гімназії.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.