Суцільна гра. Стиліст Пугачової розкрив правду про її шлюб з Кіркоровим

Колишній стиліст Алли Пугачової Джордж Ровалс у коментарі виданню Собеседник.ru відверто розповів про шлюб Примадонни та її ексчоловіка Філіпа Кіркорова. У чому зізнався чоловік, читайте у нашому матеріалі.

Ровалс заявив, що стосунки Алли та Філіпа були схожі на гру, а одружилися артисти в меркантильних цілях.  За його словами, між співаками ніколи не було романтичних почуттів.

«Стосунки Алли й Філіпа – гра! Після концерту одружилися, потім п’ятдесят відсотків від усіх заробітків Філіпа отримувала Пугачова».

Джордж відверто не розумію людей, які повірили у щиру любов між зірками.

«Якщо вважаєш, що це кохання-зітхання, то ти – дурень. Люди у нас, наче стадо баранів. Що скажуть їм, у те й вірять!», – говорить Ровалс.

Киркоров и Пугачева

Також колишній стиліст співачки зробив припущення, що Філіпа Кіркова цікавлять не лише жінки. Він закликав співака зізнатися у своїй орієнтації.

“Філіп за характером ніколи не був хлопчиком, швидше – ніжною дівчинкою. За його поведінкою видно. Подивися, як він ручки складає. Я не проти, це дала природа. Але ти скажи достойно. Як Елтон Джон сказав: “Я – гей!”. І нічого страшного. Будь мужиком!», – заявив Ровалс.

 

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.