Суцільна гра. Стиліст Пугачової розкрив правду про її шлюб з Кіркоровим

Колишній стиліст Алли Пугачової Джордж Ровалс у коментарі виданню Собеседник.ru відверто розповів про шлюб Примадонни та її ексчоловіка Філіпа Кіркорова. У чому зізнався чоловік, читайте у нашому матеріалі.

Ровалс заявив, що стосунки Алли та Філіпа були схожі на гру, а одружилися артисти в меркантильних цілях.  За його словами, між співаками ніколи не було романтичних почуттів.

«Стосунки Алли й Філіпа – гра! Після концерту одружилися, потім п’ятдесят відсотків від усіх заробітків Філіпа отримувала Пугачова».

Джордж відверто не розумію людей, які повірили у щиру любов між зірками.

«Якщо вважаєш, що це кохання-зітхання, то ти – дурень. Люди у нас, наче стадо баранів. Що скажуть їм, у те й вірять!», – говорить Ровалс.

Киркоров и Пугачева

Також колишній стиліст співачки зробив припущення, що Філіпа Кіркова цікавлять не лише жінки. Він закликав співака зізнатися у своїй орієнтації.

“Філіп за характером ніколи не був хлопчиком, швидше – ніжною дівчинкою. За його поведінкою видно. Подивися, як він ручки складає. Я не проти, це дала природа. Але ти скажи достойно. Як Елтон Джон сказав: “Я – гей!”. І нічого страшного. Будь мужиком!», – заявив Ровалс.

 

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.