Поплавський анонсував “новорічний двіж”: співаючий ректор знову не дає спокою заздрісникам

Знаменитий політик і представник сфери освіти Михайло Поплавський знає чим і як можна завоювати аудиторію.

Крім того, що він сам і його вуз щороку б’ються за велику кількість студентів, які поступили на перший курс, Поплавський ще дуже переживає за свою репутацію, і цінує кожного фоловерів як в Інстаграм, так і в Тік-Ток. Тому над своїм контентом працює ретельно, продумано, публікує відео практично кожен день.

Одіозний і епатажний ректор Михайло Поплавський анонсував “руху ” в прямому ефірі

Передноворічний контент у Поплавського став більш веселим. Чого тільки варта його нове відео, де Михайло Михайлович запрошує шанувальників на прямий ефір 28 грудня.

Михайлу Поплавському дуже часто задають питання, як в такому солідному і поважному віці у нього така висока працездатність, він сповнений енергії і чоловічої чарівності, встигає робити тисячі справ і постійно вчиться новому?

Чоловік розповідає, що він просто займається тим, що йому подобається. Відповідно, це приносить задоволення і мотивацію.

Ось, наприклад, він активно освоюється молодіжні соцмережі і кількість передплатників в Тік-Ток зростає як на дріжджах.

А Інститут культури, який заснував і успішно керує ним Поплавський (за що в народі отримав назву “Поплавок “) чітко і своєчасно реагує на всі нововведення і зміни. Тому для поліпшення якості дистанційного навчання в грудні відкритий “Міжнародний центр інноваційніх технологій “.

Більше про життя Михайла Михайловича Поплавського фанати зможуть дізнатися, підписавшись на його сторінку або в Тік-Ток, або в Інстаграм.

Популярне

Схожі статті

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.