Ауріка Ротару: як зараз виглядає і чим займається рідна сестра Софії Ротару

Софія Ротару народилася в багатодітній родині. Незважаючи на те, що профільної освіти не було ні у кого, у всіх був явний талант до музики.

Ауріка Ротару молодше легендарної співачки Софії Ротару на 11 років. Жінки схожі один на одного, як дві краплі води і обидві дуже талановиті.

Софія і Ауріка Ротару
Софія і Ауріка Ротару

Після закінчення школи Ауріка, пішла по стопах своєї старшої сестри і закінчила музичне училище у себе на батьківщині. Після, її запросили працювати солісткою в філармонію. Через деякий час Ауріка Ротару почала співати на сцені зі своєю сестрою Лідою в ансамблі «Черемош». У той час Софія Ротару вже була дуже відомою і популярною і це додавало популярності і дуету сестер. Ауріку часто порівнювали з Софією Ротару і щоб якось відрізняться від сестри, вона навіть зважилася перефарбуватися в блондинку.

Ауріка Ротару
Ауріка Ротару

Першою серйозною перемогою артистки стало звання «Заслуженої артистки України» в 1996 році. Хоч Ауріка Ротару і не стала настільки популярною, як Софія, але й у неї є дуже багато шанувальників, які її досі люблять.

Ауріка Ротару не раз виходила на одну сцену зі своєю знаменитою сестрою
Ауріка Ротару не раз виходила на одну сцену зі своєю знаменитою сестрою

Зараз Ауріка оселилася в заміському будинку і майже весь свій час приділяє дітям і онукам, її чоловік, на жаль, помер 15 років тому.

Хоча Ауріка Михайлівна отримує пенсію, жінка не припиняє концертну діяльність і іноді виступає на радість шанувальникам. Так, в березні 2020 співачка порадувала виступом полтавчан і жителів Чернігова.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.