Михайло Поплавський станцював веселий танець в оточенні молодих студенток: Дід Мороз і Снігуроньки

Відомий і єдиний в країні співаючий ректор Михайло Поплавський в черговий раз влаштував запальні танці разом зі студентками.

Екс-ректор Київського університету культури в свої 71 як ніхто інший стежить за трендами. Він активно розвиває особисті сторінки в Instagram і TikTok, щоб розширювати цільову аудиторію і залучати до неї молодь. Михайло Михайлович регулярно радує підписників веселими роликами, щоб не стало винятком і на цей раз.

Михайло Поплавський
Михайло Поплавський

В останньому відео артист в ошатній шубі Діда Мороза, правда, без шапки, танцює з двома дівчатами під пісню Glee Cast — Jingle Bell Rock. Відбувається все це на тлі ялинки і декоративних оленів, які світяться.

“Ловіть передбачення на 2021 рік: направляйте свою наполегливість в правильне русло і все заплановане збудеться!”, — написав Поплавський і запитав у шанувальників про плани на майбутній рік.

Коментарі не змусили на себе довго чекати:

  • “Круто, мантія вам пасує! Плани працювати, працювати і тільки працювати”;
  • “Ви як завжди на позитиві!”;
  • “Прекрасна задумка, гарне відео, ви молодець”;
  • “Дід Мороз і Снігуроньки — це просто бомба-ракета”;
  • “Спасибі, що даруєте неймовірний настрій”;
  • “Завжди переглядаю ваші відео”, — пишуть користувачі.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

До слова, Михайло сам зробив так, що у багатьох він асоціюється з молодими студентками. Це часто стає причиною гнівних коментарів у мережі, проте в інтерв’ю для програми “Світське життя” з Катею Осадчою співак зізнався, що не ображається на жарти про себе і навпаки любить, коли його критикують.

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.