Тіна Кароль в білосніжному боді похвалилася розкішною фігурою, щоб Балан покусав собі всі лікті

Одна з найпопулярніших українських співачок Тіна Кароль не перестає дивувати публіку сміливими кадрами, в яких у всій красі демонструє свою розкішну фігуру.

Після анонса виходу live-альбому Тіни “Спектакль. Ювілейний альбом” вона підігріває до нього інтерес новими і дуже чуттєвими фото і відео. На цей раз героїня нашої сьогоднішньої статті позувала в білому боді, розпустивши волосся і нафарбувавши губи ніжною нюдовю помадою.

Фотограф вибрав досить вдалий ракурс, адже на одній частині фото в кадр потрапили витончені вигини Кароль, а на другий вона відкинула волосся назад і акцентувала увагу на вилицях.

На тлі можна почути рядки з пісні Тіни під назвою “Закрили твої очі”, яка починається зі слів “Як ти живеш навіть не знаю”.

Коментатори тут же обсипали артистку безліччю компліментів:

  • “Ви найталановитіша співачка і найкрасивіша”;
  • “Цей голос просто чарівний”;
  • “Найкращий альбом”;
  • “Така сильна пісня! А вокал! До мурашок!”;
  • “Спасибі за творчість, за чесність і щирість, за любов і тепло, яке ви даруєте нам”.
Тіна Кароль
Тіна Кароль

Зараз Кароль зайнята зйомками нового сезону “Голосу країни”, де місце молдавського мачо Дана Балана зайняв король вовчиць Олег Винник. Шанувальники пари Тіни і Дана були засмучені цією новиною, адже саме в ефірах шоу, як вважають багато глядачів, між ними зав’язався роман.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Треба сказати, що коментувати можливі відносини артисти не стали, а в будь-яких інтерв’ю вони вміло уникають відповідей на цю тему.

До того ж після останньої появи Балана в ефірі “Танців з зірками” разом з молодою виконавицею Індірою Едільбаєвою почали говорити, що вони з Кароль “розлучилися”, хоча офіційно зірки і не зустрічалися.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.