Гордон нецензурно вгамував Лоліту за підтримку Росії

Дмитро Гордон опублікував відео, де бере інтерв'ю у російської співачки українського походження Лоліти Мілявської. Що змусило відомого телеведучого різко висловитися під час бесіди, читайте у нашому матеріалі.

Журналіст Дмитро Гордон під час розмови зі гостею програми – виконавицею Лолітою – порушив питання українсько-російських відносин. Під час своїх коментарів він не стримав емоції та вжив нецензурну лексику.

“Чому весь світ, с*ка, росіян ненавидить? Ближче за Болгарію в росіян не було нікого, це ж ваші “братушки” були! Чому їх зараз скрізь ненавидять. Їх взагалі десь люблять? Навіть болгари вас стали ненавидіти. Всі їх ненавидять. Чому? Тому що Росія, с*ка, скрізь лізе. В Україну лізе, в Молдову, в Грузію, в Сирію, с*ка, лізе, а Сербія і Чорногорія?” – сказав Гордон.

В гостях у Дмитра Гордона

Крім того, Гордон гнівно висловився щодо роботи російських федеральних каналів, зауваживши, що вони замовчують про проблеми всередині країни.

“Всі ці 6 років, із 2014 року в прайм-тайм, на всіх с*ка федеральних каналах тема України. В Росії ж проблем немає, все добре. Тобі не противні федеральні канали? Той же, бл*дь, покидьок Соловйов. Тобі не противно самій?” – додав журналіст.

Співачка відповіла, що не дивиться телевізор вже впродовж трьох років.

Нагадаємо, раніше Лоліта Мілявська заявила про свою позицію щодо конфлікту на Донбасі. За її переконанням, Росія не починала цю війну.

Схожі статті

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.