Катя Осадча в мереживній літньому платтячку з відкритим бюстом замерзла, але Юра Горбунов зігріє

Телеведуча Катерина Осадча в мереживній чорній сукні з відкритим декольте в розпал зими зухвало позувала для коханого чоловіка.

Її незвичайне плаття від українського дизайнера наробила галасу в мережі. Його вже не перший день обговорюють провідні модні критики і експерти. А Осадчої воно настільки йде, що око не відвести.

Особливо вигідно нове плаття виглядає на області декольте у Катерини: Юра Горбунов будинку напевно годинами задивляється

“Які недороблені справи закінчуєте? Я стою в пробках і всі плани летять шкереберть, рік такий і був), але було в ньому і багато хорошого “, – поміркувати Катерина Осадча у своїй передноворічній публікації.

 

Варто нагадати, що останні кілька днів робота над фінальними випусками шоу “Світське життя ” по справжньому кипіла. Вона записала інтерв’ю з багатьма українськими артистами, і поцікавилася їхніми підсумками року, а також планами на рік бика.

Більшість все таки зізналися – високосний рік був досить складним, і одна з головних складнощів – це коронавірусна пандемія, яка без розбору накрила весь світ.

Але зірки, та й звичайні люди, вірять, що з приходом нового року все стане краще.

Нагадаємо, 1-2 січня по 1 + 1 можна буде подивитися новорічні випуски шоу “Світське життя “. Там будуть інтерв’ю з Олегом Винником і Таюне, Тарасом Тополею і співачкою Альошею, Ганною Трінчер, Лідією Таран, Аллою Мазур, Ганною Кошмал, Євгеном Кошовим і іншими.

Також Телеканал 1 + 1 підготував кілька програм спеціально до Новорічного свята. Традиційно, це Новорічний Вечірній Квартал, який почнеться в символічне час – 20:21. Потім буде перерва на привітання президента Володимира Зеленського за 5 хвилин до півночі, і потім знову Новорічний квартал.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.