Син 90-річного Григорія Чапкіса схвилював новинами про його здоров’я: “Вчора я отримав звістку “

Нарешті з'явилися новини про самопочуття відомого танцюриста Григорія Чапкіса - чоловік провів у лікарні майже 2 тижні.

Ще на позаминулому тижні 90-річний хореограф екстрено потрапив до лікарні з серйозною пневмонією. Спочатку лікарі у судді шоу “Танці з зірками” підозрювали коронавірус, але обидва тести, які здав Чапкіс, показали негативний результат. Протягом цих днів його лікували від запалення і ось, нарешті, вчора, 29 грудня, виписали додому.

Цю радісну новину повідомив журналістам син танцюриста, його спадкоємець Грег, а також написав про це в своєму Інстаграмі. Парубок приїжджав з Америки на фінал “Танців з зірками”, але змушений був повернутися з-за щільного робочого графіка.

Григорій Чапкіс з сином Грегом
Григорій Чапкіс з сином Грегом

Тепер Григорій Чапкіс вже йде на поправку, запалення легенів вдалося вилікувати, але природа його до цих пір не ясна. І син зітхнув з полегшенням.

Новий рік і всі прийдешні свята Григорій Миколайович проведе вдома, зі своєю молодою дружиною. Чапкісу адже дуже потрібна підтримка сім’ї і близьких, поки до кінця не стане відомо, чому ж з’явилася хвороба. Лікарі схиляються до того, що її причиною міг стати поважний вік артиста. Але поки не з’ясуються остаточно обставини розвитку пневмонії, танцюристу доведеться ще не раз звернутися до фахівців і проходити довгу терапію на шляху до остаточного відновлення.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!