Пухляш з “Кварталу 95” Юрій Ткач повіз дружину і дочку на гірськолижний курорт

Актор студії "Квартал 95 " Юрій Ткач після новорічних свят відправився відпочивати на український гірськолижний курорт і прихопив із собою родину.

Природно, наші селебріті живуть за традицією: “Якщо не встиг викласти фото в Інстаграм, значить ніде не був “, тому перше, що зробив Ткач – записав відео для домашнього архіву зі своєю юною донькою, яка так часто з’являється в Інстаграм у тата.

Юрій Ткач знову піарить дочку у себе в Інстаграм: підростає юна знаменитість, обскакати зможе навіть папу

Судячи з геолокації Юрія Ткача, він з дружиною і донькою вирушив у серце українських гір – Буковель.

Також відзначимо, що зовсім недавно популярний український гуморист і тренер шоу “Ліга сміху ” розмістив у своєму блозі “Інстаграм ” відео з будиночка в горах, де вони розташувалися напередодні.

Апартаменти досить просторі, затишні, такий номер коштує від семи тисяч гривень за добу перебування. Поки невідомо на скільки саме днів Ткач з родиною поїхав відпочивати.

Його дружина Вікторія, донька Єлизавета, а також друг сім’ї Ірина Сіра забралися з ногами на стіл і почали обмацувати дерев’яну стелю в кімнаті. Подруги вбралися в однакові сині спортивні костюми.

Юрій ткач - фото з Інстаграм
Юрій ткач – фото з Інстаграм
Юрій Ткач зі своїм портретом
Юрій Ткач зі своїм портретом
Неймовірно харизматичний Юрій Ткач показав свою маленьку дочку: вся в батька
Неймовірно харизматичний Юрій Ткач показав свою маленьку дочку: вся в батька

Відзначимо, в новорічному випуску “Вечірній квартал “, який транслювали в новорічну ніч на телеканалі 1 + 1, Юрій Ткач грав в основному складі. Після відходу Володимира Зеленського з проекту, туди взяли багато нових облич, які вже не перший рік виступають з “кварталом ” на свята і в поїздках.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.