Вагітну дружину шоумена Джеджули, на яку він підняв руку, виписали з лікарні

Кілька днів тому дружина Андрія Джеджули Юлія, яка знаходиться на 8 місяці вагітності, опинилася в лікарні з загрозою викидня.

Нещодавно Юлія Леус в своєму Інстаграмі поділилася неприємною новиною – вона опинилася в лікарні з загрозою передчасних пологів. Дівчина поділилася, що чоловік нібито піднімав на неї руку і викликав сильний стрес, через що вона могла втратити дитину.

Скріншот з Інсіаграм-Сторіс дружини Джеджули
Скріншот з Інсіаграм-Сторіс дружини Джеджули

Юлія не стала приховувати від публіки нічого. Дружина Джеджули зізналася, що він за час її перебування в лікарні чоловік ні разу її не відвідав. Юлія намір розлучатися з Андрієм відразу після Нового року. Також дівчина додала, що дуже багато прощала своєму чоловікові, але проступок через якого вона могла втратити дитину, вона не пробачить.

Судячи з публікацій в Інстаграм-сторіз, Юлія Леус вже перебуває вдома і почувається добре.

Дружина Джеджули вже виписалася з лікарні і публікує відео з кафе
Дружина Джеджули вже виписалася з лікарні і публікує відео з кафе

Варто зазначити, що Андрій Джеджула вже не один раз потрапляв в гучні скандали, пов’язані з його особистим життям. Юлія – це вже друга дружина шоумена, а першою дружиною була відома співачка і танцівниця Санта Дімопулос. Їх шлюб тривав недовго і подейкують, що Джеджула неодноразово піднімав руку на дружину.

Першою дружиною Джеджули була Санта Дімопулос
Першою дружиною Джеджули була Санта Дімопулос

У 2014 році на Джеджулу було напали і сильно побили. Реабілітація Андрія проходила цілих півроку. Шоумен був упевнений, що на його життя здійснювала замахи саме його колишня дружина Санта Дімопулос. Однак це не було доведено.

Варто зазначити, що у Андрія Джеджули є син від шлюбу з першою дружиною. Санта Дімопулос, незважаючи на важкі взаємовідносини з Джеджулою, дозволяє синові спілкуватися і проводить час зі своїм батьком.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.