Крістіна Асмус показала підрослу дочка в день її народження: копія мами

Актриса серіалу "Інтерни " і фільму "Текст " Христина Асмус вперше за довгий час після розлучення зустрілася зі своєю дочкою.

Асмус опублікувала фото підросла дочки Анастасії, і привітала її з сьомим днем народження.

Для публіки це дивно, адже після розлучення Асмус і Харламова виховання дівчинки повисло на батька

Крістіна Асмус показала підрослу дочка
Крістіна Асмус показала підрослу дочка

Саме Гарік Харламов став і мамою, і татом для маленької Насті, відвів її до школи на 1 вересня, робив з нею уроки, водив в зоопарк. Тепер в виховний процес втрутилася і мама.

“Сьогодні нашій доньці 7 років !!! Боже, вже 7 років! Як швидко летить час !! Я не можу уявити в своїй голові краще людини, ніж Настя .. Добрішим, розумніші, тактовність, комунікабельність. Я не знаю за що мені таке щастя ?! І як нам неймовірно пощастило з @garikkharlamov бути батьками такого чуда !!!! Знаю, банальності … І так думає кожна мама про свою дитину … Але наша дочка, правда, це щось … ” , – зворушливо написала Крістіна Асмус, ілюструючи свої слова теплим Селфі зі своєю підросла дочкою.

Фанати помітили, що Настя дійсно виглядає старше семи років, така серйозна, впевнена в собі, і ще – дуже схожа на маму.

“Настенька, пташка наша люба, ми з татом тебе дуже любимо !!!!!!! Головне будь здоровою !!!!! А ми докладемо всіх зусиль, щоб ти була найщасливішою !!!!!!

З Днем народження !!!!! “, – резюмувала Христина Асмус.

Крістіна Асмус показала підрослу дочка
Крістіна Асмус показала підрослу дочка

Нагадаємо, в 2020 році Гарік Харламов і Христина Асмус офіційно заявили про своє розлучення. Причину вони не називали, лише зазначили, що через зміну власних цілей і кіл спілкування більше не можуть бути разом.

Розлучення і скандали 2020: Муценіеце і Прилучний, Харламов і Асмус, Джиган і Самойлова та інші

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?