Оля Полякова, Любов Успенська та інші зірки, які били своїх дітей: суворе виховання

З боку здається, що діти зірок ростуть зіпсованими і розпещеними, проте деякі знамениті батьки дуже суворі у вихованні нащадків.

Напевно багато хто здивується, але далеко не завжди зіркові спадкоємці живуть приспівуючи та катаються як сир у маслі. Підтвердженням цьому стануть історії героїнь нашої сьогоднішньої статті.

Суперблондинка Оля Полякова

У своєму насиченому робочому графіку Оля знаходить час на виховання двох дочок — Маші і Аліси. На старшу співачка піднімала руку, а ось з молодшою таких методів вона не застосовує. Про це Полякова розповіла в одному з прямих ефірів в Instagram з Ольгою Сумською під час гри “Правда або дія”.

Оля Полякова с дочками Алисой и Машей
Оля Полякова з дочками Алісою і Машею

Королева ночі зізналася, що з Машею свого часу працювала маніпуляція і навіть рукоприкладство:

“Їй можна було дати по голові, і вона приходила в себе. Машку била колись, більше не б’ю. Мене Аліса навчила не бити Машу. Тому що коли народилася Аліса, я зрозуміла, що все, що я знаю про виховання дітей і про те, що працювало з Машею, з цією взагалі не працює”.

Королева шансону Любов Успенська

Тетяна Плаксіна, доросла дочка Успенської, в минулому році потрапила в гучний скандал. Дівчина прийшла на телебачення і розповіла безліч неприємних подробиць про життя зі своєю зірковою матір’ю. Нібито та її била і принижувала:

“Мама, все, що ти творила і чим жила, воно тепер буде оприлюднено і виходить на поверхню. Тому що неможливо далі прикривати свої гріхи”, — заявила Тетяна в ефірі Першого каналу.

Татьяна Плаксина
Тетяна Плаксіна

Спочатку Любов Залманівна захищала дочку, вважаючи, що її примусили спеціально обмовити матір, проте їх конфлікт тривав майже цілий рік. Під кінець 2020-го родички нарешті помирилися, про що Успенська повідомила в соціальних мережах.

Актриса Марія Шукшина

Борис Вишняков, колишній чоловік зірки програми “Жди меня”, в самому розпалі їх шлюборозлучного процесу звинуватив її в насильстві над дітьми — близнюками Фоми і Фоки. За його словами, одного разу він побачив у них синці, після чого сини зізналися, що під час заняття англійською у мами не витримали нерви і вона підняла на них руку.

Мария Шукшина с близнецами
Марія Шукшина з близнюками

Пізніше конфлікт вирішився — екс-подружжя все-таки змогли знайти спільну мову в вихованні дітей, коли Борис попросив у Шукшиної вибачення за такі гучні заяви.

Борис Вишняков с детьми от Марии Шукшиной
Борис Вишняков з дітьми від Марії Шукшиній

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.