Хто батько дитини Ані Лорак? Вагітна зірка заплуталася і не дуже розуміє

Ані Лорак вже не перший місяць приписують цікаве положення, і варіанти того, хто може бути щасливим татом - дуже різні. Але де ж насправді шукати правду?

Перший, хто приходить на розум – її офіційний партнер.

Поряд з творчістю, у неї встиг з’явиться новий об’єкт обожнювання. Не так давно Ані почала зустрічатися з 26-річним саунд-продюсером лейблу Black Star Єгором Глібом.

Пара намагалася не афішувати відносини, проте зрідка викладала спільні фото в «Інстаграме». І в Мережі навіть з’явилися чутки, що співачка вагітна другою дитиною, але до сьогоднішнього дня Єгор і Лорак так і не підтвердила свій статус.

Ані Лорак і Єгор Гліб
Ані Лорак і Єгор Гліб

Варто відзначити той факт, що Єгор також був одружений. Його колишня дружина Тетяна Решетняк, з якою він прожив у шлюбі 3 роки, назвала причину розлучення – молода людина зраджував їй і навіть піднімав на неї руку під час сварок.

Однак, судячи з Лорак, вона не відчуває тієї ж проблеми, що і Тетяна. Кароліна викладає радісні фото в Інстаграм, і зрідка навіть хвалиться своїм кільцем, очевидно від улюбленого Єгора.

https://www.instagram.com/p/CIarpJGghv4/

Ані щаслива в нових відносинах. Про це вона розповіла телеканалу «Муз-ТВ». Співачка зізналася, що шалено закохана і після зйомок поспішає додому, де на неї чекає кохана людина.

Про вагітність не говорить, але судячи з її піднесеного і закоханому станом, її варто чекати вже зовсім скоро – не виключено, що в цьому році.

Поки офіційно чуток про своє цікаве положення співачка не підтверджувала.

Ані Лорак: Головні чоловіки в житті співачки, зрада чоловіка і любов Єгора Гліба

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.