Віктор Павлик планує ще сімох дітей: з’явилися подробиці їх з Катериною романтичного життя

Катерина Павлик (Репяхова) показала в себе в Інстаграм-сторіз свіжий номер популярного в Україні журналу "Отдохни ", де розміщено інтерв'ю її чоловіка.

Там Віктор Павлик поділився тим, який складний для нього був рік, що минає 2020 рік, розповів про страшну втрату сина.

Павло Павлік помер на початку серпня 2020 року через онкологічне захворювання. Віктор Франкович Павлик дуже важко переживав втрату своєї дитини. Останні місяці перед смертю хлопчик провів у хоспісі.

Також Віктор Павлик поділився своїми творчими досягненнями та планами, колабораціями з іншими артистами.

Не зміг упустити Віктор Павлик та аспекти своєї романтичної життя з нової дружиною-концертним директором Катериною

На питання чи хоче він з Катериною Павлик (Репяховой) дітей, артист відповів: “Так, мінімум трьох або чотирьох, або навіть сімох. Як Бог пошле “.

Уривок цього інтерв’ю Катерина Репяхова показала у себе в Інстаграм-акаунті в розділі “Історії “.

Скріншот з Інстаграм Катерини Репяховой
Скріншот з Інстаграм Катерини Репяховой
Скріншот з Інстаграм Катерини Репяховой
Скріншот з Інстаграм Катерини Репяховой

Нагадаємо, Катерина Репяхова неодноразово говорила про те, що мріє про трьох дітей від Віктора Павліка. Дівчина навіть вже вибрала імена майбутнім дітям.

Не так давно користувачі, підписані на Катерину, поцікавилися у неї, як би вона хотіла назвати своїх дітей. Обраниця Павлика поділилася, що мріє про трьох малюків, яких би звали Михайло, Любов і Віктор.

Варто відзначити, що не так давно стало відомо, що дружина Віктора Павлика скасувала їх весілля. Пара хотіла влаштувати свято 18 серпня.

Однак через трагедію з сином Віктора, яка трапилася тижнем раніше, святкування довелося перенести, ймовірно на 2021 рік.

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.